Kovesi denunţă audierea sa drept o înscenare menită s-o împiedice să ocupe postul de procuror european VIDEO

Laura Codruța Kovesi a declarat, la finalul audierilor de cinci ore de la Secția pentru anchetarea magistraților, că audiere ei este este o înscenare menită s-o împiedice să ocupe postul de procuror-șef european.

Kovesi suţine că toate acuzațiile care i se aduc sunt fabulații.

Fosta şefă a DNA afirmă că fost citată, total neprocedural, pentru a da declarații într-un dosar, însă apoi s-a trezit că este audiată, ca suspect, într-un alt dosar penal.

Am reținut că aș fi condus un grup organizat format din procurori din DNA”, a afirmat Kovesi.

Nu știu care e acuzația la acest moment, pentru că procesul verbal a fost semnat doar de avocați, nu și de procuror. Nu am reținut, pentru că citea foarte repede. Acuzația este că aș fi coordonat un grup organizat cu procurorii în DNA. Nu s-a dispus nicio măsură… Vă spun categoric că nu pot să existe probe (…) nu au ce probe să existe pentru că nu am comis aceste fapte, a continuat Kovesi, afirmând că este vorba despre o „înscenare” pentru a fi împiedicată să obțină funcția de șefă a Parchetului European, iar acuzații care i se aduc sunt, de fapt, aşa cum suţine ea,  fabulații susținute de persoane care au probleme cu legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.