Liviu Dragnea se preface că nu pricepe de ce-i „victima” indiferenţei

Liviu Dragnea chiar crede că a descoperit voluptatea de-a fi victimă, dar intră foarte prost în rol. Pe unde se duce, manifestă doar o amarnică văicăreală.

Aşadar, fostul lider al PSD s-a plâns la Realitatea, în emisiunea Ancăi Alexandrescu, fosta sa consileră, dar şi lui Răzvan Dumitrescu, într-un interviu la DCNews, că ar fi interzis la Antena3 şi RTV.

Televiziunile pomenite n-ar avea voie acum să-i pronunţe numele, deşi, spune Dragnea, pe vremea în care conducea PSD, spre respectivele posturi tv s-au scurs bani grei de la acest partid.

Şi iată cum s-a erijat  din nou Dragnea în ţinta unei conspiraţii. Păi, în primul rând, el nu mai e în PSD, iar generozitatea lui e istorie antică. Apoi, cel puţin până acum, trebuia să afle că atât Antena3, cât şi RTV sunt jucători pe scena politică, iar în politichie nu există prietenii, mai ales că Dragnea chiar nu mai are ce să ofere. Iar dacă i-a venit în minte cuvântul retroactiv, ar fi bine să-l uite. Nu mai e stăpânul inelelor, nici în poziţia în care mai bine schimba oamenii din funcţii, decât să-i convingă. Bănuiesc însă că n-a crezut vreodată că i se adună scamele de pe rever pentru că ar fi vreun geniu al guvernării.

Şi acum, după ce a ieşit din puşcărie, ca şi pe vremea în care era liderul PSD, Dragnea debitează aceleaşi utopii păşunist-plictisitoare, crede el – suveraniste, lăudate doar de propaganda rusă. Iar partitura cu ridicola lamentare a persecutatului deţinut poltic chiar nu mai interesează. Audienţă subţire.

În rest, Dragnea se preface că nu pricepe o chestiune elementară – atunci când n-ai nici cu cine şi nici cu ce, eşti, de fapt, victima celei mai rele cenzuri: a indiferenţei. Nici distanţarea la Rahova nu i-a folosit lui Daddy la nimic. Ar fi trebuit să ştie deja după perioada de meditaţie impusă de instanţă că altruismul şi politicianismul sunt două noţiuni ireconciliabile.

Citeşte şi:

2 comentarii la „Liviu Dragnea se preface că nu pricepe de ce-i „victima” indiferenţei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.