Liviu Pleşoianu, răsfăţatul propagandei ruse, propune la conducerea PSD trioul Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Şerban Nicolae

În timp ce la PSD atmosfera este extrem de tensionată, iar liderii partidului par că sunt gata să o urmează pe Viorica Dăncilă, acceptând un congres pentru alegerea noii conduceri la sfârşitul luni, grafomanul Liviu Pleşoianu, deputat PSD, promovat intens de propagandă rusă în România, pe motiv că ar fi un „suveranist”, scrie scrisori. Către PSD, fireşte.

Legat de scrisoarea lui Pleşoianu către partid, nu comentez delirul acestuia, vă este deja bine cunoscut, ci doar consemnez propunerile sale pentru viitorii stâlpii ai PSD, de după intrare lui Dragnea în puşcărie. Aşadar, Pleşoianu îi vrea la cârmă pe Codrin Ştefănescu, Lia Olguţa Vasilescu şi Şerban Nicolae. Mai rău de atât nici că se putea ori poate că tocmai el vrea ca partidul să fie îngropat „definitiv şi iremediabil”.

Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook: …Ca atare, îmi exprim public sprijinul pentru organizarea rapidă a unui Congres și pentru o nouă conducere a PSD, alcătuită din oameni precum Codrin Stefanescu, Serban Nicolae, Lia Olguta Vasilescu și toți ceilalți colegi cu genunchii tari și cu discurs PUBLIC asumat! De asemenea, reiterez public și clar intenția mea de a candida la alegerile prezidențiale din acest an. Așa cum am scris și…

Deocamdată, o să mă refer la Olguţa Vasilescu şi la Codrin Ştefănescu, cunoscuţi traseişti în politică, dar, mai ales, posesorii unei grele moşteniri lăsate de Corneliu Vadim Tudor.

Lia Olguţa Vasilescu fost unul dintre membrii fondatori ai Partidului Romania Mare (PRM), condus de Corneliu Vădim Tudor, catalogat de prea multe ori drept extremist, xenofob, cu atitudini antisemite făţişe, dar şi unul care a continuat cultul personalităţii lui Ceauşescu după 1989. Vadim Tudor a uns-o pe Olguţa Vasilescu preşedintele Organizaţiei de Tineret Romania Mare Dolj, în 1993. În perioada 2000-2004, tot el a girat-o pentru funcţia de purtătorul de cuvânt al PRM. Olguţa Vasilescu a fost preşedintele Organizaţie de Tineret Romania Mare şi membru în Biroul Permanent al PRM.

Nu trebuie uitat că Vădim spunea: țara nu poate fi guvernată decât cu mitralieră ori că, dacă PRM vine la putere, vor avea loc execuții publice pe stadioane, după modelul chinezesc.

În legislaturile 2000-2004, Olguţa Vasilescu a fost deputat de Dolj din partea PRM, iar în 2004, a obţinut un nou mandat de deputat de Dolj, tot din partea PRM, însă, în februarie 2008, s-a alîturat grupului parlamentar al PSD.

Codrin Ștefănescu. N-am să vă spun că în ultimi ani a fost una dintre trompetele lui Liviu Dragnea în PSD, fiindcă ştiţi deja. Însă cei mai tineri s-ar putea să nu ştie că, între 2000 și 2004, Codrin Ștefănescu era tot deputat al PRM. După un an de la preluarea mandatului, Ștefănescu a fost exclus din partid, în contextul în care, alături de alți membri ai PRM, ar fi dezvăluit o serie de informații compromițătoare despre Corneliu Vădim Tudor. În iunie 2001, Codrin Ștefănescu s-a alăturat PSD. Ulterior însă, el a părăsit PSD și s-a înscris în Partidul Conservator. În 2009, Ștefănescu a revenit în PRM şi, atenţie!, a fost numit președinte al filialei PRM București.

Despre Şerban Nicolae nu discut aici, pentru că plin netul de isprăvile şi mitocăniile sale.

Un comentariu la „Liviu Pleşoianu, răsfăţatul propagandei ruse, propune la conducerea PSD trioul Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Şerban Nicolae”

  1. Vor sa fie c-au fost si mai mult decat atat, dupa modeul extremistului Vadim, cel care a consfiscat slova lui Petru Rares dintr-o scrisoare trimisa in tara de la Stambul si a pus-o pe revista lui extremista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.