Nu-l întrebaţi pe Bogdan Chirieac de ce-i vin bani europeni. Nu-i place

Aflu cu oarece întârziere că o asociere de trei firme, printre care şi Press Media Electronic, administrată de Bogdan Chirieac, ar fi câștigat în procedura de licitație deschisă un contract în valoare între 650.000 şi 790.000 de lei de la Ministerul Fondurilor Europene, taman în ultima zi a mandatului Rovanei Plumb, o apropiată a lui Liviu Dragnea.

Banii de la Ministerul Fondurilor Europene ar fi pentru promovarea valorilor europene în România.

Incredibil! Bogdan Chirieac este omul prin intermediu căruia Liviu Dragnea, fost lider al PSD, a plasat în mass-media mesaje importante. Şi tot Dragnea este cel care care a condus recent cea mai antieuropeană campanie electorală de după 1989, iar Bogdan Chirieac nu s-a delimitat niciodată de liderul PSD, fie chiar şi în această chestiune. De asemenea, Chirieac este prezent aproape în permanenţă la Antena3, şi România TV, posturi de televiziune de unde s-au transmis de foarte multe ori mesaje anti-UE.

Fireşte, Bogdan Chireac, cel care controlează site-ul DCNews, poate exprima public orice părere doreşte, însă faptul că el va primi bani, după cum arată g4media.ro, pentru a promova valorile europene în România, pe care, în opinia mea, nu dă doi bani, mi se pare greu de explicat. Aşa că nu-mi arde nici de vreo glumă, nici de vreo „aroganţă” în legătură cu respectiva licitaţie.

Nu opinia mea despre mesajele pe care Chirieac le propagă în mass-media este important. Demnă de remarcat este doar reacţia sa atunci când a fost întrebat despre aceşti bani.

L-am întrebat pe Chirieac cum se face că a câștigat contractul amintit în ultima zi de mandat a Rovanei Plumb, scrie g4media.ro. El a răspuns, conform aceleiaşi surse: Eu v-am sunat vreodată pe numărul acesta de telefon? Și atunci dumneavoastră de ce mă sunați pe numărul meu de mobil? Domnul meu, vă rog frumos, nu mă mai deranjați la telefon, dacă aveți întrebări adresați-le autorității de stat, nu mie.

Citeşte şi: Buşcu, Chirieac, Pieleanu, Savaliuc ar fi plătiţi de PSD din banii pe care partidul îi încasează de la stat drept subvenţie

 

Un comentariu la „Nu-l întrebaţi pe Bogdan Chirieac de ce-i vin bani europeni. Nu-i place”

  1. Bogdan Chirieac, luat la misto de kmkz.ro: „Cine cere pușcărie pentru Dragnea cere pușcărie pentru Simona Halep!”

    Morsa competenetă: E adevărat: cine a huiduit-o pe Firea a huiduit-o pe Simona Halep, iar cine mai zice „Dragnea la pușcărie” zice de fapt „Halep la pușcărie”. Să le fie rușine tuturor celor care vor să o bage pe Simona Halep la pușcărie doar pentru că nu sunt de acord ca Dragnea să scape nepedepsit! Să-ți fie rușine, George Soros!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.