Lungă vară fierbinte cu Zăvoranca şi Gigi Becali

Cine zice că n-o să avem subiecte în lunga vară fierbinte? O să avem. Zăvoranca îl acţionează în judecată pe Gigi Becali, fiindcă a făcut-o „curvă”. Toată tărăşenia a plecat de la domnişoara Simona Sensual, despre care tocmai am scris deunăuzi.

„De ce trebuie să sară Zăvoranca pe ea (adicătelea, pe Simoan Sensual – n.m.)?! De parcă ea nu e tot o curvă, cu tatuajele ei cu tot. De parcă ea nu a făcut-o pe bani!“, ar fi spus Becali. Motiv pentru care, Oana Zăvoranu îl cheamă la tribunal „pentru vorbele nedemne de un domn”.

E un pas înainte. Că adormeau telespectatorii OTV tot povestindu-le Oana, a enşpea oară, cum i-a furat mumă-sa averea şi cum o va mai purta prin tribunale. Să vezi dezvăluiri în direct, mai ales că-i  hotărâtă să-l facă pe Becali să plătească pentru vorbele lui. „Nu se poate aşa ceva! În ce ţară trăim?”, spunea Oana  Zăvoranu, supărată foc.

Stimată doamnă, trăim în ţara Zăvorancăi şi a lui Gigi  Becali. Aşa că sunt sigur – disputa voastă va fi una fair-play, ca între intelectuali.

3 comentarii la „Lungă vară fierbinte cu Zăvoranca şi Gigi Becali”

  1. Dar, chiar nu am stiut ca oierul este tatal biologic al qeridei! Ma asteptam sa fie delimitata asa ca proasta, nesimtita dar sa fie facuta de jiji kuurweta,niciodata! Dar ce va face pepeee,sareaqul !Ce suferinta pt. bietul baiat,oivei!

  2. Dar, chiar nu am stiut ca oierul este tatal biologic al qeridei! Ma asteptam sa fie delimitata asa ca proasta, nesimtita dar sa fie facuta de jiji kuurweta,niciodata! Dar ce va face pepeee,sareaqul !Ce suferinta pt. bietul baiat,oivei!
    +1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.