Manda, soţul Olguţei Vasilescu: Nu se pot câştiga alegerile cu o proastă. Dăncilă ar fi plâns în şedinţa PSD

Claudiu Manda, europarlamentar ales pe listele PSD, soţul Liei Olguţa Vasilescu, coordonatoarea campaniei electorale a Vioricăi Dăncilă, ar fi spus că nu se pot câştiga alegerile prezidenţiale cu o proastă, iar scandalul declanşat în şedinţa PSD a fost unul de pomină.

Mădălina Mihalache, de la Realitatea TV, acreditată pe lângă PSD, a relatat pe pagina ei de Facebook despre şedinţa CEX a PSD: Scene de Kafka în prima ședință PSD de după prezidențiale. Dancila, către Claudiu Manda, soțul șefei sale de campanie: „sa spuneți ca nu puteți sa câștigați alegerile cu o proasta nu va face cinste! Nu sunteți bărbat dacă jigniți o femeie!” Olguta Vasilescu renunță să mai fie șef de campanie. Dăncilă începe să plângă și vrea să plece de la ședință. Sala o oprește. Dancila spune ca poate a fost o greșeală că a acceptat sa candideze: Sa rămână Manda candidat! Tot Dancila: întrarea în turul II a salvat partidul. Unii presedinti au fost în concediu!

Realitatea TV este condusă de Cozmin Guşă, tocmai exclus din PSD. În ştirea postată de pe site-ul respectivului post, legată de acest incident, se poate citi: Viorica Dăncilă a început să plângă, în ședința CEx al PSD, după ce Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu, a jignit-o incalificabil, numind-o „proastă„.

Şi HotNews relata că Viorica Dăncilă i-ar fi spus lui Claudiu Manda, în respectiva ședință: Să spuneți că pierdeți alegerile că mergeți cu o proastă, nu vă face cinste.

După ce Viorica Dăncilă s-a contrat cu Claudiu Manda, Olguţa Vasilescu ar fi spus că renunţă la funcţia de şef al campaniei Vioricăi Dăncilă. Familia, deh!

Urmează declaraţii în stilul: hai sa ne facem că nu știm nimic despre ceva la care am luat parte.

UPDATE/ După şedinţă PSD. Viorica Dăncilă, întrebată despre dispută cu Caludiu Manda: Îl vedeți pe dl Manda lângă mine. nu știu cine a dat aceste informații, plâng foarte greu, poate am avut lacrimi în ochi când am intrat în turul doi dar au fost lacrimi de bucurie…Bineînțeles că au fost discuții.

Claudiu Manda: Ce am citit sunt exagerări/Viorica Dăncilă va ieși pe locul I în turul doi. Restul e cancan/ Eu nu pot să comentez ce credeți dvs că ați aflat pe surse/ Eu am fost în ședință, dvs îmi spuneți ce ați auzit din acea ședință/ E exagerat ce a apărut în spațiul public.

Olguta Vasilescu: Sunt în continuare șeful de campanie al doamnei Dăncilă/ Am avut un obiectiv de etapă, intrarea în turul doi, și avem ca obiectiv câștigarea alegerilor.

Un comentariu la „Manda, soţul Olguţei Vasilescu: Nu se pot câştiga alegerile cu o proastă. Dăncilă ar fi plâns în şedinţa PSD”

  1. A inceputa incaierarea in PSD. Este doar inceputul. Pe fondul asta, VeVe spune ca merge in diaspora. Sa vezi huduieli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.