Mihai Tudose expediază o aroganţă spre Vasile Dâncu: Războinicu’ de lut cu papuci de pluș

Mihai Tudose, europarlamentar, fost premier PSD numit de Dragnea în locul lui Grindeanu, însă debarcat tot de Dragnea, motiv pentru care s-a înscris în partidul lui Ponta, unde n-a stat prea mult pentru că a revenit în PSD, i-a aruncat o aroganţă lui Vasile Dâncu. Despre cel din urmă se zice că va reforma PSD. Până ce vom vedea dacă va birui reforma lui Dâncu, se ascute lupta de clasa în partidul nostru socialist.

Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook: Războinicu’ de lut cu papuci de pluș….
Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!!
Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj!!!
Dar nu….
Era mult mai ,,global” mesaju’….
Citez din Vasile Dâncu:
..,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România.””
Am recitit. Și încă o dată…

Deci… reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului și să ne explice cu doctrina și programele ideologice.
Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată. Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)….

Vasile Dâncu în emisiunea România te privește de pe LOOK PLUS, conform servuscluj.ro: …În acest moment Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat. E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România. Știu că este nevoie de o revigorare a stângii.

Vasile Dâncu

Este nevoie de o revigorare a stângii dar o să mă gândesc de două ori până să fac acest pas. Rămân un intelectual de stânga alături de partid așa cum este el. Sigur că sunt obligat așa oarecum și mi-e și un pic rușine de organizațiile din Transilvania, din Banat, din Dobrogea sau din Moldova care au anunțat că mă susțin și că mă împing cumva în această zonă, dar mă voi gândi foarte bine și o să vedem ce concluzie o să o tragem împreună cu conducerea de acum a partidului.

În rest, pentru că tot veni vorba despre socialism, după cum spunea o femeie celebră: Nu durează decât până ce se termină banii altora.

2 comentarii la „Mihai Tudose expediază o aroganţă spre Vasile Dâncu: Războinicu’ de lut cu papuci de pluș”

  1. Eu l-am apreciat pe Mihai Tudose pana la tradarea lui Dragnea,eu fiind teleormanean , dar nu din cauza asta am tinut cu Dragnea.Am crezut in programul care urma .Revenirea domnului Tudose o apreciez si sper ca se va pregati pentru anul 2024!Intre timp ar putea sa se implice online prin atitudini si actiuni pentru Romania!

  2. Lupata pentru putere in PSD, spectacol rarisim. Ciolacu-Dancila, Tudose-Dincu, Codrin Stefanescu-Ciolacu, Teodorovici cu toti cei din partid care ii vor ‘binele’ si tot asa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.