Mariana Moculescu vrea să şteargă România pe hartă, însă Vadim o va opri

Până mai ieri, tristă, dar plină de umor, tărişoara noastră (pe care o vedem la tv) devine din ce în ce mai nebună, nebună, nebună de legat.
O ultimă dovadă în acest sens mi-a oferit-o diva de carton Mariana Moculescu. Ea a declarat că doreşte să şteargă România de pe hartă, însă, iată, salvarea vine de la Vadim. El o va opri, fireşte.

„Nu o mai suport! Dumnezeul măsii de Românie! O urăsc, să nu o mai văd! Vreau să şterg de pe hartă ţara asta de c…t, de comunişti şi de troglodiţi! Ţărani împuţiţi, curve, târfe şi derbedei, asta e România”, striga Mariana, din adâncul laringelor, la ProTV.
Pot să înţeleg că fosta soţie a lui Moculescu e supărată pe derbedeii care i-au tot dat ţepe, insă e imposibil să pricep ce are de împărţit chiar ea, care nu-i o sfântă, cu distinsele noastre curve. Poate că îmi scapă intenţia Marianei de a ne şterge definitiv de pe hartă, dacă în preajma ei nu era chiar Vadim Tudor, întâiul pacient naţional. Profund indignat de spusele Marianei, Tribunul a luat foc. Adică, a pus-o la punct pe diva de carton, sugerând şi că este o demnă exponentă a balamucului. Apoi, mai pe seară, în altă emisiune, bunul samaritean Vadim s-a răsucit – o să-l roage pe Sergiu Nicolaescu s-o distribuie pe Moculeasca într-un film al cărui scenariu îi aparţine. Hai, treacă de la el.

Nu-i neobişnuit că Vadim dojeneşte cu vehemenţă maximă o zărghită. Nici că ulterior o mângâie pe creştet. Alarmant e faptul că, doar de dragul audienţei, vedem în fiecare zi la tv oameni care-i declară nebuni pe alţii ori înjură tot ce mişcă, chiar dacă nu există nici cel mai mic indiciu că ei înşişi ar fi (sau măcar ar fi fost vreodată) zdraveni.

3 comentarii la „Mariana Moculescu vrea să şteargă România pe hartă, însă Vadim o va opri”

  1. Romania trece prin una dintre cel mai crunte crize morale din istoria sa. Ce nu au reusit turcii sute de ani sau rusii timp de mai bine de 40 de ani, reusesc niste televiziuni tembele pentru care promovarea vulgului inseamna profit maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.