Premierul Ponta crede că celebritatea-i direct proporţională cu ignoranţa într-ale politichiei

Se spune că prostia este mama norocului şi a fericirii sexuale. Cu prima parte sunt de acord, că am văzut cum l-a susţinut Guvernul pe Dan Diaconescu ca să-şi facă reclamă electorală gratis şi din abundenţă, la ore de maximă audienţă. În ce priveşte partea cu fericirea sexuală, nu mă pronunţ, dar o să mă documentez.

Cert e că, de când Ponta se ceartă cu Diaconescu, fiecare dintre ei împinge adevărul cât mai departe, însă beneficiar al scandalului, cel puţin deocamdată, este doar OTV-istul. Acesta-i motivul pentru care, după cacealmaua Oltchim, Diaconescu, convins că steaua sa norocoasă străluceşte şi mai puternic, ridică miza şi declară: „Îmi doresc să fie o femeie prim-ministru”. În cazul în care Ponta nu simte ironia, Diaconescu aruncă şi o răutăciune arogantă: „Ce n-aş da să ajung din nou după gratii! Aş obţine peste 50 la sută din voturi”.

Ei bine, n-o să mă mire dacă isteţii noştri guvernanţi îl vor lăsa din nou pe Diaconescu să-şi arate cătuşele întregii ţări din umbra unei dube, ca urmare a plângerii penale pe care OPSPI a depus-o împotriva sa. Doar atunci spectacolul de sunet şi lumină va atinge apogeul incompetenţei lui Ponta, convins încă de faptul că faţa uneori nevăzută a celebrităţii sale este direct proporţională cu ignoranţa într-ale politichiei.

2 comentarii la „Premierul Ponta crede că celebritatea-i direct proporţională cu ignoranţa într-ale politichiei”

  1. premierul ar sta acasa sa mai plagieze o teza de doctorat. Toata lumea ar fi foarte multumita.

  2. ageamii, si asta nu de azi de ieri. Avem exact conducatorii pe care ii meritam din plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.