search
top

Premierul Ponta crede că celebritatea-i direct proporţională cu ignoranţa într-ale politichiei

Se spune că prostia este mama norocului şi a fericirii sexuale. Cu prima parte sunt de acord, că am văzut cum l-a susţinut Guvernul pe Dan Diaconescu ca să-şi facă reclamă electorală gratis şi din abundenţă, la ore de maximă audienţă. În ce priveşte partea cu fericirea sexuală, nu mă pronunţ, dar o să mă documentez.

Cert e că, de când Ponta se ceartă cu Diaconescu, fiecare dintre ei împinge adevărul cât mai departe, însă beneficiar al scandalului, cel puţin deocamdată, este doar OTV-istul. Acesta-i motivul pentru care, după cacealmaua Oltchim, Diaconescu, convins că steaua sa norocoasă străluceşte şi mai puternic, ridică miza şi declară: „Îmi doresc să fie o femeie prim-ministru”. În cazul în care Ponta nu simte ironia, Diaconescu aruncă şi o răutăciune arogantă: „Ce n-aş da să ajung din nou după gratii! Aş obţine peste 50 la sută din voturi”.

Ei bine, n-o să mă mire dacă isteţii noştri guvernanţi îl vor lăsa din nou pe Diaconescu să-şi arate cătuşele întregii ţări din umbra unei dube, ca urmare a plângerii penale pe care OPSPI a depus-o împotriva sa. Doar atunci spectacolul de sunet şi lumină va atinge apogeul incompetenţei lui Ponta, convins încă de faptul că faţa uneori nevăzută a celebrităţii sale este direct proporţională cu ignoranţa într-ale politichiei.

2 Responses to “Premierul Ponta crede că celebritatea-i direct proporţională cu ignoranţa într-ale politichiei”

  1. Ce bine ar fi daca spune:

    premierul ar sta acasa sa mai plagieze o teza de doctorat. Toata lumea ar fi foarte multumita.

  2. Ne conduc niste spune:

    ageamii, si asta nu de azi de ieri. Avem exact conducatorii pe care ii meritam din plin.

Scrie un comentariu

top