Mihai Gâdea, magicianul care nu lasă adevărul să strice o ştire bună

Se zice că o ştire trebuie să fie precum o fustă mini purtată de o femeie frumoasă. Adicătelea, cât să acopere subiectul, dar scurtă, ca să fie şi interesantă. Nici un cuvânt despre adevăr.

Ia să vedem ce-i mai important azi în presă şi la tv: spovedania lui Victor Ponta din „Le Monde”, legată de faptul că a acţionat „impetuos şi grăbit” în ce priveşte suspendarea lui Traian Băsescu ori cum l-a prins Drăguşanu pe Cristea în pat cu Tania Budi? Faptul că Traian Băsescu nu mai are brevet valbil de comandant de navă chiar nu mă interesează. Era cât pe ce să rămână fără carnet de condus ţara. Poate ar fi mai vrednic de interes să aflu, pe larg, de ce Bahmuţeanu nu-l mai primeşte în pat pe Prigoană care, zice ea, ar fi certat cu apa caldă şi săpunul. Ori să mă dumiresc cum dracu’ de a intrat toată România sub laba ursului? Nu, cu certitudine azi nu-i nimic interesant. Aceleaşi măşti, aceeaşi piesă.

Mai bine aştept seara şi mă uit tot la Gâdea. Nu pentru că în emisiune sa Ciuvică se ceartă frecvent cu Nistorescu fiindcă nu pot să se sufere, ci pentru că este de-a dreptul un magician. Niciodată, dar chiar niciodată, Gâdea nu lasă adevărul să strice o ştire bună.

8 comentarii la „Mihai Gâdea, magicianul care nu lasă adevărul să strice o ştire bună”

 1. As adauga, pe langa incult, un hipernarcisist dement si agresiv, care a facut studii teologice doar pentru a-si legitima (acoperi) delirul mistic.

  Nu mai spun ca e un oportunist jalnic, fara cea mai vaga umbra de caracter.

  O jigodie care confirma (mai era oare nevoie???) adevarul axiomatic rostit de Titu MAIORESCU acum vreo 100 de ani:

  „…Nu de inteligente duce lipsa natia asta, ci de caractere.”

  NO COMMENT!

 2. iar gadea mananca… cu polonicul. El nu este popa, este un drac in haine de predicator.

 3. Antena3 nu mai arata de mult ca un post de televiziune, nici organizatie de partid nu mai este, a devenit deja o oficina.

 4. Şeful Executivului a mărturisit că a fost rănit de criticile care i-au fost aduse de presa occidentală. „Am fost rănit de faptul că ziare precum <<Le Monde>>, pe care l-am citit dintotdeauna, m-au prezentat drept cineva care nu respectă valorile europene. Înţeleg că războiul politic a rănit ambele părţi şi chiar şi întreaga ţară. Această afacere nu este însă una în alb şi negru, nu există un inocent şi un vinovat, a fost o bătălie sângeroasă”, a mai spus prim-ministrul.

 5. Parlamentul European reunit la Strasbourg discută miercuri în plen situaţia din România, asta după ce în urmă cu o săptămână preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, declara la o reuniune a popularilor europeni de la Florenţa, că acţiunile UE şi ale Comisiei Europene au făcut posibilă „reinstaurarea statului de drept” în România şi au dus la evitarea unor „schimbări nedemocratice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.