Mihai Gâdea varsă lacrimi apocrife. O fi ajuns la concluzia că funcţia creează organul?

captura antena 3

Pe site-ul Antena3 văd imagini cu Mihai Gâdea jucând rol de mimoză senzitivă în timpul unui interviu luat Laurei Bretan.

Atunci când nu-i înfierează cu mânie proletară pe cei care vor independenţa justiţie ori nu ridică în slăvi guvernarea lui Dragnea, Gâdea lăcrimează artistic şi din abundenţă. Mihai Gâdea, în lacrimi la Sinteza zilei, titrează Antena3

Motivul tânguelii: juna cântăreaţă nu va ajunge la Eurovision (pe care avea şanse să-l câştige, după cum spunea teleastul lui Voiculescu), pentru că juriul ar fi furat-o.

Şi încă o dată am văzut la Gâdea marea distanţă dintre ceea ce este el, de fapt, şi ceea ce vrea să pară.

Pentru că, în interviul luat Laurei Bretan, eventuala nedreptate la care ar fi fost supusă cântăreaţa din cauza un clip în care ea susţinea referendumul pentru famlia tradiţională, apare în plan secund. În prim-plan se afla capacitatea lui Gâdea de a plânge în faţa telespectatorilor săi, iar vărsarea de lacrimi apocrife, în care Bretan juca doar un biet rolişor, îmi arată, a enşpea oară, că ipocrizia este lubrifiantul emisiunilor sale răsuflate.

****

Cu o săptămână înainte ca Mihai Gâdea să se jelească în direct din cauza eşecului Laurei Bretan, Sputnik, vocea propagandei ruse, titra: Laura Bretan, „executată” la Eurovision România pentru că nu susține propaganda LGBT?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.