Ingrid Mocanu, predispoziţia inepţiei fascinante, enervarea şi cheile uitate în uşa ei de un serviciu secret

Ingrid Mocanu, o avocată care apare des la Antena3 ca să sprijine lupa Varanului cu „statul paralel”, susţine că este urmărită de un serviciu secret. Motivul: bănuiala că ar fi cu ruşii. Cel puţin aşa afirmă doamna, cu seninătate, într-o postare pe Facebook.

Aşadar, aflău că serviciului ală secret,  care o urmăreşte pe ea, i-a rămas cu o cheie blocată într-o uşă a cucoanei, după ce i-a umplut şi casa de microfoane. De unde deduc că, de când se tot străduie să nu treacă neobservată, doamna cade într-un abisal caraghioslâc.

…Să vă luați aparaturile de la mine din casă să nu le distrug că rămâneți cu lipsă în gestiune… Aaa și să nu uit: scoateți cheile din ușa aia unde le-ați introdus și au rămas blocate (eu nu aveam cheile introduse în acea ușă). Dar repede, până nu mă enervez…, scrie Ingrid Mocanu pe pagina ei Facebook,  aducandu-mi amite de o comedie celebră – Babette pleacă la război, cu Brigitte Bardot.

O întrebarea ar fi legitimă: Păi de ce n-a neutralizat respectiva tehnică (care ar aparţine SRI, că aşa sugerează reclamantul) ori de ce n-a chemat poliţia, dacă ştie pe unde a fost plasată? Însă n-o pun fiindcă predispoziţia inepţiei fascinate e firească la Ingrid Mocanu.

Deocamdată, agenţia Sputnik, vocea propagandei ruse în România, care o ridică în slăvi pe Ingrid Mocanu, indiferent ce inepţii debitează, n-a reacţionat cu mânie proletară, după ce avocata clama că-i „hăituită” de servicii. Dar nu-i timpul trecut. Week-end-ul, deh!

*****

Până ce vom afla ce abilităţi mai are Ingrid Mocanu în domeniul „intelligence”- ului, dar şi ce o mai enervează, vă amintesc că, în urmă cu an, Curtea de Apel Bucureşti a condamnat-o la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul ANRP. Sentinţa nu este definitivă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.