Dana Budeanu, delir suprem: ‘Neaţa, imbecililor! Cei cărora li se adresează ar fi sclavi, putori, scame

În pofida faptului că Dana Budeanu lăhăie agresiv şi agramat de o bună bucată de vreme pe site-ul stiripesurse.ro, apropiat de PSD, iată că încă n-a avut loc în Românai o revoluţie proletară.

Oamenii nu ies în stradă cu miile să dărâme orânduirea, după cum şi-ar dori comentatoarea zero barat. Aşa că Budeanu i-a catalogat pe mulţi dintre cei care o privesc şi ascultă pe site-ul menţionat drept imbecili, putori ori sclavi, care nu merită prestaţia ei, devreme ce nu i-ar pricepe îndemnurile.

Unii merg la psiholog sau la popă. Alţii ocăresc, că-i mult mai ieftin. Dar să-ţi înjuri andrisantul ca la gura cortului e o mitocănie cu totul aparte. Smart, cum ar zice analista invectivă.

Dana Budeanu, pe site-ul stiripesurse.roVerdict politic, episodul 83: ‘Neaţa! Cred că voi schimba adresarea din acest verdict… aşa de fiecare dimineaţă şi o să mă adesesez tuturor celor care se uită… şi care se simt: ‘Neaţa, imbecililor!

De ce? Pentru că, atâta timp cât, ca cetăţean, nu-ţi cunoşti drepturile, nu ţi le aperi… haleşti orice… eşti o putoare din toate punctele de vedere… pur şi simplu eşti un manipulat, o scamă efectiv, în vânt, eşti un imbecil.

Şi, unu, pe lângă faptul că nu meriţi acest verdict, deloc, pe lângă faptul că nu-ţi aperi atât dreptul de-a fi cetăţean, cât şi, în general, felul în care ar trebui condusă acestă ţară, că este tot un drept al tău, deci tot tu trebuie să aperi şi asta, trebuie să schimbi şi asta. Atâta timp cât eşti sclav, eşti un imbecil. Şi oricum nu contează că te uiţi la acest verdict, pentru că fiind imbecil, implicit eşti şi prost… şi acest verdict este pentru persoanele foarte fucking smart…nu este pentru sclavi…

Budeanu e convinsă că, dacă le adresează cuvinte de ocară celor care o privesc într-un stil maoist, rupe gura târgului. Ba chiar crede că a descoperit cărarea luminoasă a presei de partid, iar numele ei va fi scris cu slove de aur în istoria gazetăriei româneşti, la capitolul spărgătoarea de rating. Aşa că nu vreau să-i tulbur aiurările.

Însă mi se pare o ticăloşie faptul că stiripesurse.ro permite ca utilizatorii acestui site, pesedişti ori nu, să fie întâmpinaţi cu: ‘Neaţa, imbecililor!.

9 comentarii la „Dana Budeanu, delir suprem: ‘Neaţa, imbecililor! Cei cărora li se adresează ar fi sclavi, putori, scame”

  1. Cultivam prostia, care este un handicap fara leac. Este cea mai mare problema a noastra, iar pitipoanca asta analfabeta este exemplul viu.

  2. Japita asta,ar merita data in judecata.Ce sa-i ceri unei parasute….

  3. Ce fel de prestatie? Sexuala?”menţionat drept imbecili, putori ori sclavi, care nu merită prestaţia ei”

  4. DANA BUDEANU este un învățăcel sârguincios care și-a însușit imbecilismul frecventând colocviile ținute în ,,amfiteatrele” bodegilor de periferie, unde într-o atmosfera îmbâcsită cu aburi de tescovină proastă, vorbitorii își expuneau teoriile lor neghioabe.

  5. Păi dac-ați observat; un Papahagi, un Baconschi, un Pleşu, un Neamțu, un Paleologu .. n-au rating în ziua de azi, aşa că Dănuța s-a „prins” şi schimbă foaia după interes. Eu n-aş condamna-o!😅😅

  6. Care e problema ? cei care o asculta chiar sunt imbecili ! stie ea ce spune !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.