Mirel Palada vrea să revigoreze PSD cu Adrian Năstase, cel mai potrivit pe tron. Popaganda rusă aplaudă

Iată că apare din nou Mirel Palada pe firmament. Ultima dată când am citit despre acest domn nărăvaş aflam că tot încerca să-l întrebe pe un politician ce părere are despre moralitatea lichidelor seminale în politică şi, din câte am înţeles, n-a prea avut succes pentru că moderatorul Ciutacu nu i-a făcut jocul, iar politicianul l-a ignorat. Cert e că, dacă te uiti pe pagina sa de Facebook, lichidele astea au devenit o marotă.

Aşadar, Palada se întoarce, atingând o chestiune arzătoare, de-a dreptul existenţială: retragerea decorației lui Adrian Năstase, care spune el, are rolul să pregătească tăvălirea deţinătorul domeniului de la Cornu.

…Dacă faci un scurt inventar al liderilor PSD, îți dai seama că Adrian Năstase reprezintă o soluție foarte pertinentă pentru revigorarea partidului, după seria de eșecuri de care a avut parte în ultimul timp, datorate îndeosebi slabei resurse umane. Anul viitor, Adrian Năstase scapă de interdicția de a participa la viața politică a României. Sunt semne clare că ar putea fi unul din asseturile importante ale revigorării PSD. Drept pentru care este imperioasă nevoie din partea civililor anti-PSD să-l demonizeze preventiv, din timp, să-l tăvălească, terfelească, să reintre direct fezandat în jocul politic…, scrie Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

După cum se vede, debitează iar prostii ca să nu treacă neobservat. Spun aste şi pentru că nu-i nevoie ca Adrian Năstase fie demonizat preventiv , tăvălit şi terfelit, devreme ce-i de notorietate că fostul premier a făcut 500 de zile de închisoare pentru doua condamnări. Ar fi chiar ideal pentru adversarii politici ai PSD dacă Năstase ar prelua parţial ori total hăţurile partidului, fiindcă l-ar ronţăi pe îndelete, la oră de maximă audienţă.

Legat de aluzia transparentă civilii anti-PSD, aşa cum scrie Mirel Palada, omul are oarece dreptate. Adicătelea, chiar trăim în state paralele: majoritatea pe plaiul mioritic; baştanii, precum Năstase, pe un plai cu lovele.

Şi, după cum era de aştepta, propaganda rusă şi-a făcut datoria şi n-a ratat ocazia să laude în Sputnik compunerea şcolărească postată de Palada pe pagina sa de Facebook. Deh, din puţul gândirii, ideile ies cu kilu’.

Citeşte şi: Năstase ar vrea în fruntea luptei cu Iohannis. O variantă mai bună pentru actualul preşedinte nici c-ar exista

Un comentariu la „Mirel Palada vrea să revigoreze PSD cu Adrian Năstase, cel mai potrivit pe tron. Popaganda rusă aplaudă”

  1. Nu stiam ce scrie tovarasul Mirel Palada pe FB, ca nu-l aveam in vizor, dar il mai vedeam la tv. Camardul bataus asta este obsedat rau, dar rau de tot. Subiecte preferate> castrare, lichidele seminale, dar nu numai. Marele sociolog cu bani de la PSD par exemplu pe FB.

    Palada: Cozi imense la sectiile de votare din UK. Unde-o fi diaspora, sa faca spume la gura ca demonicul guvern britanic pesedist impiedica tefeleii sa voteze? Nici lichidele seminale nu mai sint ce-au fost odata. Ciuma Rosie. Ciuma Rosie everywhere.

    Alo, salvarea, camasi de forata mai aveti pentru tovarasul mirel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.