Propaganda rusă boceşte la catafalcul puşculiţei, «proiectul de suflet» al lui Dragnea

Propaganda rusă, prin vocea Sputnik, boceşte de zor la catafalcul ultimei victimei colaterale a ministrului Finanţelor. Este vorba despre Fondul Suveran, proiectul de suflet al lui Dragnea, aşa cum îl numeşte agenţia de presă guvernamentală rusă. Însă cei ancoraţi în realităţile româneşti, printre care polticieni şi ziarişti, i-au spus ceva mai sec: puşculiţa PSD.

Culmea, PSD-ului nici că-i pasă de eliminarea Fondul Suveran de Investiții, puşculiţa care n-a avut norocul să se umple, sau cel puţin nu se manifestă, dar, iată, se jeleşte propaganda rusă de marea pierdere, titrând: Cîțu desființează cea mai importantă lucrare PSD – proiectul de suflet al lui Liviu Dragnea.

E limpede, bocetul creează funcţia, care, după cu ştiţi, poate schimba şi organul.

*******

În primăvară, la Timişoara , Victor Ponta spunea: „Fondul Suveran – aici e metoda TelDrum. Firma TelDrum a fost proprietatea Consiliului Judeţean Teleorman şi a devenit proprietatea domnului Dragnea. E metoda TelDrum extinsă la nivel naţional. A fost scoasă din insolventa, a devenit cea mai profitabilă.

Tot Ponta afirma în octombrie: Dacă a uitat cineva, Fondul Suveran a fost gândit de Dragnea şi Vâlcov la iniţiativa unor grupuri de interese din Israel şi Rusia. Actele normative necesare au fost semnate de Dăncilă şi Teodorovici şi se dorea trecerea ultimelor companii rămase încă în proprietatea statului (Hidroelectrica, Romgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanţa, Salrom, etc.) în administrarea unor indivizi privaţi.

Un comentariu la „Propaganda rusă boceşte la catafalcul puşculiţei, «proiectul de suflet» al lui Dragnea”

  1. Propaganda rusa susține de multă vreme propaganda PSD. Specialiștii în știri false și dezinformare ai angajații de presa Sputnik, guvernmentală (Rossiya Segodnya are sediul la Moscova), răspândesc foarte des temele lansate de liderii PSD și le amplifică. În ce privește propaganda și dezinformarea, Sputnik a devenit cea mai activa filiala a PSD din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.