Misiune imposibilă: Năstase vrea metamorfozarea lui Ciolacu. Nu ştim dacă într-un Iohannis ori într-o Şoşoacă

Adrian Năstase îl sfătuieşte pe Marcel Ciolacu să se metamorfozeze într-un Iohannis sau într-o madam Şoşoacă? Iată o întrebarea de 1.000 de puncte.

Recent, Marcel Ciolacu, actualul lider al PSD, a spus că Adrian Năstase nu prea mai are ce căuta în acest partid, însă, cel din urmă nu pare deloc afectat. Ba chiar continuă să-i dea sfaturi lui Ciolacu. Până ce liderul PSD va reacţiona la ultimele îndemnuri ale lui Năstase, constat că Mihai Tudose, europarlamentar din grupul PSD, îi recomandă latifundiarului de la Cornu să-şi vadă de distanţare.

Solicitat de RTV să comenteze protestele contra măsurilor de combatere a noului coronavirus, Adrian Năstase a spus, printre altele: ….Mă uit la PSD că nu ştie dacă e bine să participe la aceste demonstraţii de stradă sau nu. Eu, dacă aş fi în locul lui Marcel Ciolacu, aş pune o geacă roşie pe mine şi aş ieşi să dau o declaraţie în faţa Guvernului. Nu neapărat să mă asociez cu alţii sau cu alte tipuri de nemulţumiri…

Probabil că Năstase îi sugerează lui Ciolacu să se transforme, peste noapte, într-un Iohannis. Dar nu-i exclus, ermetic cum îl ştim, ca, de fapt, să-i ceară liderului PSD să se metamorfozeze în madam Şoşoacă. Până ce vom afla, constat că Mihai Tudose s-a erijat în purtătorul de cuvânt al lui Ciolacu şi, mintenaş, i-a transmis lui Năstase, tot la RTV, să nu mai dea lecţii. Mihai Tudose: Din tribună, toată lumea dă goluri. Dacă ieșea Ciolacu cu geaca roșie spuneau toți că ieșim și politizăm protestul. Sa stea toți liniștiți, că știm noi ce avem de făcut.

Pe vremuri, atunci când era la butoane, Năstase spunea doct: Folosind tehnologii orale, cred că putem ajunge la rezultate politice foarte bune. Iată că nici tehnologiile orale nu mai sunt ce-au fost, devreme ce Tudose îi recomandă să-şi vadă, în continuare, de distanţare, iar Năstase n-are replică.

Un comentariu la „Misiune imposibilă: Năstase vrea metamorfozarea lui Ciolacu. Nu ştim dacă într-un Iohannis ori într-o Şoşoacă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.