Monica Tatoiu n-a aflat că penibilii n-au imunitate. E gata să-şi irosească energia prin tribunale

Doamna Monica Tatoiu, femeia care poate vorbi oricând, oricât, despre orice, ore întregi, fără să spună nimic, s-a supărat foc pe o trupă de divertisment. „Eşti Penibilă”, clipul celor de la Tonik Show, o parodie la adresa cucoanei omniprezentei pe micile ecrane, i-ar fi afectat imaginea publică, aşa că Tatoiu se va adresa instanţei.

Iată însă că, într-o lume în care totul devine din ce în ce mai caraghios şi, în consecinţă, aproape nimic nu mai poate fi ridiculizat – după cum am mai spus, legat de Tatoiu – a fost loc de cântecelul „Eşti Penibilă”. Din păcate, lipsită de simţul umorului, apriga femeie de afaceri n-a prea gustat momentul. Ba chiar ameninţă trupa Tonik Show cu tribunalul care să-i recupereze onoarea. O asigur însă că, oricât s-ar judeca, n-o să găsească imunitate pentru penibil.

Iar dacă se judecă de necaz, crezând ca toată lumea o detestă, fiindcă ar fii soră cu grotescul, e bine să ştie că sunt mulţi care vor s-o mai vadă la tv. Există încă o grămadă telespectatori care aşteaptă de la doamna Tatoiu, alterată de înţelepciune, precum o ştim, să îi înveţe, de pildă, cum să găsească apă în mijlocul unui râu.

Ridicolul nu valorează două parale dacă nu atinge sublimul, iar Monica Tatoiu chiar se află pe drumul cel bun. Aşa că ar fi păcat să-şi irosească energia creativă la „cremenal”.

4 comentarii la „Monica Tatoiu n-a aflat că penibilii n-au imunitate. E gata să-şi irosească energia prin tribunale”

  1. si la televizor. Tatoiu/ intruchiparea nimicului ridicat la cub.

  2. Exista riscul ca (in urma comportamentului de tata menopauzata care sufera cumplit de complexul curvei ratate pe care, vai, si-l exiha in public ori de cate ori are ocazia) inclusiv judecatorii sa-i spuna ca e o penibila.

    Atunci s-o vad pe Tatoiu!
    🙂

  3. Gina, esti blanda. Madama asta masculinizata probeaza ca impostura a fost ridicata la rang de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.