Multilaterala Andreea Sava, conspiraţiile, tranzitul intestinal, detoxifierea, organul vorbirii şi cel al gândirii

La Antena3, duduia Andreea Sava realizează emisiunea Descoperiţi. Ea zice că respectiva emisiune este despre aflat adevărul. Las la o parte formularea savantă a duducăi şi spun doar că, din câte se vede, aflatul ăsta al adevărului te bagă în pielea unui James Bond ilar. Unul care spune prostii incomensurabile.

Adevărul e că Sava e originală, dar talmeş-balmeş. Păi da, imaginea ei de agent secret, care denunţă conspiraţiile între calupuri de publicitate, convieţuieşte cu preocupări ceva mai domestice, de multă vreme declarate. Adică-i păreristă nu doar în ce priveşte uneltirile, ci şi în anxietate, îmbunătăţirea digestiei, detoxifieri, slăbiri, alimente, tranzit intestinal, siluetă ş.a.m.d. O realizatoare tv multilateral dezvoltată, după cum văd pe un blog pentru femei ocupate. Asta în cazul în care n-are vreo sosie. Însă verdictul final legat de multilateral dezvoltarea ei rămâne în sacina istoricilor. Să hotărască aceştia, de pildă, dacă organul vorbirii e mai dezvoltat decât cel al gândirii.

În rest, duduia doreşte să fie o desăvârşită spioană dandana a Varanului. Nimeni n-o poate opri. Are tot ce-i trebuie, inclusiv un nas fin. Poate că din cauza rinoplastiei. Sau poate că nu, devreme ce tot eram la capitolul conspiraţii.

2 comentarii la „Multilaterala Andreea Sava, conspiraţiile, tranzitul intestinal, detoxifierea, organul vorbirii şi cel al gândirii”

  1. Cea mai inteligenta expresie spus de marea realizatoare in emisiunea ei de povesti nemuritoare: ma dau cu capul de masa! Dar nu s-a dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.