Nălucire incontinentă: Dana Budeanu zice că-i născută din divin sau lichidul, paharul, copilul şi cerescul

Zapând azi pe site-ul Antena3, dau de coronasceptica Dana Budeanu. Hait!, zic – nu-i merge aplicaţia contra cost, aia de trebuia să rupă pe genunchi tot ce mişcă pe mapamond, devreme ce s-a cerut iar la Gâdea în speranţa că, poate, mai abureşte niscai fani.  

Şi tocmai când mă pregăteam să trec la o altă ştire, fiindcă Budeanu îngăima aceleaşi incontinente tâmpenii coronasceptice pe care le îndrugă de un an de zile, din gura inflenţărei invectivă iese o ditamai perlă. Una care chiar nu poate fi ignorată, motiv pentru care o ofer şi eternităţii.  

Dana Budeanu, aseară, la Antena 3, către Mihai Gâdea, care o privea oarecum ciudat: …Că din asta ne-am născut, din divin. Nu suntem născuţi din material, suntem născuţi din divin. Că, altfel, ar face copii aici, uite, în paharul ăsta. Ar lua paharul şi ar face un copil, înăuntru, în lichidul ăsta. Noi suntem născuţi din divin, avem dreptul să plecăm astfel…

Ca să vezi teorie de-a dreptul transcendentală: materialul, lichidul, paharul, copiii şi cerescul. Şi ce mai argumente… Beton armat.

În consecinţă, extrapolând, se poate înţelege că influenţăra noastră s-ar fi născut din divin. Oare şi fetele ei, despre care a vorbit tot Gâdea, dar într-o emisiune trecută, au fost făcute cu ditamai divinul? Oare madam Budeanu chiar a ajuns să se creadă o Fecioara Maria? Doamne fereşte!

În rest, dacă nu cumva e vorba despre patologie, cu siguranţă, impertinenţa şi îngâmfarea, pudrate cu multă prostie, naşte monştri.

2 comentarii la „Nălucire incontinentă: Dana Budeanu zice că-i născută din divin sau lichidul, paharul, copilul şi cerescul”

  1. E nascuta din divin pe dracu. E nascuta din Gutila si urla mahalaua-ntr- insa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.