Inepţii cu premeditare: Monica Pop faţă cu revoluţia; Şoşoacă prevesteşte război civil

Monica Pop nu vrea în ruptul capului să se lase mai prejos decât Diana Iovanovici-Şoşoacă la capitol năluciri televizate.

Frustrată pentru că poporul n-o urmează precum pe Ana Ipătescu la 1848, madam Şoşoacă a debitat ţipând ultima inepţie, în aplauzele frenetice ale propagandei ruse: Cred că nu realizați cât de aproape sunteți de un război civil. Luată prin surprindere de o asemenea prevestire, medicul Monica Pop n-a avut încotro – era musai să uluiască fulgerător. Aşa că a prezis şi ea… o revoluţie.

Monica Pop, aseară, la Antena3: Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile…

Monica Pop zice că nu face politică. Baliverne. Dar nu asta-i problema. Cu anatomia gândirii stă ea mai prost. Cum dracu poate un ministru al USR să provoace o revoluţie, pentru ca, apoi, după revoluţie, tot USR să guverneze, dar de unul singur, în pofida faptului că e imposibil devreme ce partidul a obţinut 15,37% la parlamentare.

În rest, da, prostia doamnei doctor se confirmă periodică – la Antean3 ori la RTV. Adevărul e că Pop nu-i peste Şoşoacă, dar nici n-o prea ţine vocea. Trebuie să mai umble la volum.

3 comentarii la „Inepţii cu premeditare: Monica Pop faţă cu revoluţia; Şoşoacă prevesteşte război civil”

  1. Zaluda Monica Pop, oftalmologa care vorbeste despre ‘inductie gentica’, fara sa stie cu ce se mananca, este doar o precupeata la taraba, cum bine a fost alintata de un ziarist.

  2. Cucona asta a vrut sa demostreze mereu ca prostia ei e cea mai valoroasa. Dar, crede ea, poate ca nu a reusit, asa ca persevereaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.