Năstase, amnezie totală despre fulminanta ascensiune a lui Truică, fostul său şef de cabinet, tocmai condamnat în dosarul Ferma Băneasa

.

În loc ca Adrian Năstase, cel care îşi dă cu părerea despre toate subiectele arzătoare, să ne vorbească despre Remus Truică, fostul său şef de cabinet, tocmai condamnat în celebrul dosar Ferma Băneasa, debitează prelegeri plictisitoare despre sfânta Constituţiune.

Adrian Năstase, mai bine povesteşte-ne despre mărirea şi decăderea miliardarului de carton Truică, în jurul căruia s-a făcut atâta vâlvă, dacă tot însăilezi trei vorbe pe blog despre dosarul Ferma Baneasa doar ca să sugerezi că ai fost condamnat pe nedrept în dosatul Zambaccian. Ar fi mult mai interesant devreme ce fermierul de la vila din Cornu l-a cunoscut foarte bine pe Truică.

Palpitant e să aflam chiar de la Adrian Năstase cum s-a propăşit Remus Truică (că tot e el subiectul acestor zile) după ce i-a fost șef de cabinet pe vremea în care era premier, decât elucubraţii legate de consultările de la Cotroceni. De la cine a învăţat cel care tocmai a luat şapte ani în dosarul Ferma Băneasa să fie discret, cel puţin într-o primă fază? Priceputul Năstase i-a îndrumat ori nu paşii către culmile bogăţiei? Sau dacă Truică, despre care se spunea că era doar un miliardar de carton, a greşit afişându-şi cu ostentaţie opulența la cheful pricinuit de împlinirea vârstei de 40 de ani, atunci când a invitat-o la petrecere pe Patricia Kaas. Păi da, ăsta subiect, nu tâmpeniile despre runde de consultări politice. Cu siguranţă, dacă ar vorbi despre Truică, Năstase ar mai lua un premiu de la TVR precum cel primit deunăzi de la Fuego pe motiv că demnitatea îi este carte de vizită, în pofida faptului că a făcut 500 de zile închisoare pentru corupţie.  

Pe vreama în care Năstase zicea într-un desăvârşit exerciţiu de ipocrizie: Ne tot plimbăm cu corupţia în gură, o scoatem afară, o întoarcem înăuntru, corupţia, vreau să spun, avea oarece haz. Acum e doar emfatic şi gol.

Noroc că Sputnik, vocea propagandei ruse, are idicaţii să nu pierdă nicio ocazie ca să-l ridice în slăvi, indiferent de tâpeniile pe care le îndrugi despre politichia românească.  

3 comentarii la „Năstase, amnezie totală despre fulminanta ascensiune a lui Truică, fostul său şef de cabinet, tocmai condamnat în dosarul Ferma Băneasa”

  1. poate ca ii mai revine memoria daca pe truica il apuca vorbitu si amintirile la pirnaie si se apuca de scris

  2. Trăiască lupta pentru anti-coruptie!, scria Nastase, crezind el ca a pus-o de o aroganta mai ceva decit Gigi Becali, asa ca nu sperati vreodata ca o sa vorbeasca de funie in casa spanzuratului. De urmarit va fi cum isi va petrece Truica timpul in puscarie si daca, dupa modelul consacrat, va scrie memorii. Unii le mai spun si autodenunturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.