Şoşoacă, o comediană de plâns într-o dramoletă de duzină sau cine o ameninţă cu infectarea

Mister în noua dramoletă lansată de Şoşoacă. Cine-i vrea răul. Păi asta-i întrebarea.

În urmă cu doi ani, Liviu Dragnea a susţinut că niscai asasini, îmbrăcaţi în negru şi cazaţi la Athénée Palace, ar fi dorit să-l lichideze. Povestea s-a dovedit o mare gogoaşă, iar ridicolul tărăşeniei a stârnit hohote de râs, oricât s-a căznit Antena3 să-i dea statut de conjuraţie.

Numai că, iată, nimeni nu învaţă nimic din istorie, fie ea şi recentă. Nici chiar deja ilustra Diana Ivanovici-Şoşoacă. Cineva, nu ştim cine, că evită să ne spună, ar vrea s-o piardă. …Amenințări cu infectarea mea si a familiei mele… Cei apropiaţi ei vor fi infectaţi cu ceva cu ceva ce semăna cu noul coronavirus, dar nu e… se pune la cale infectarea mea, afirmă proaspăta senatoare de AUR pe Facebook, fără să clipească, într-un spici melodramatic şi desuet.

Dacă Dragnea vorbea despre nişte men in black doar de el ştiuţi, Şoşoacă, o vocală activistă împotriva măsurilor de protecție anti-coronavirus, nu dă nici măcar o brumă de indiciu în legătură cu persoanele care ar dori să-i facă rău. Doar delirează prosteşte, croşetând ceea ce crede ea că poate fi o teorie a conspiraţiei menită să-i mărească audienţa online.

În rest, ba e isterică, ba ţese o intrigă, ba se laudă, ba vorbeşte despre un imaginar complot. Adică-i o ditamai comediană de plâns.

4 comentarii la „Şoşoacă, o comediană de plâns într-o dramoletă de duzină sau cine o ameninţă cu infectarea”

  1. Aluneca catre paranoia usor, pe schiuri, nici nu isi da seama, iar prostia o acopera ca o avalnsa.

  2. Apaluzele pe care le primeste de la prosti ii stimuleaza prostia crasa. Astept ca si Floricica Dansatoarea sa devina senatoare, nu este foarte departe momentul si atunci nu vom mai avea nici o scuza.

  3. Piticul utecist a facut interviu cu Sosoaca. Vorbeste cu ea de zici ca e vreo Margaret Thatcher. Cit s-a degradat cristoiu, cit de jos a ajuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.