Năstase s-a încordat împotriva lui Iohannis, propaganda rusă l-a aplaudat, dar PSD nu l-a urmat. Deocamdată, i-a dat eject

Adrian Năstase s-a încordat retoric pe blogul său: Va participa „majoritatea toxică”, mâine, la ceremonia de învestire a lui Iohannis?, scria el la 20 decembrie, sugerând că parlamentarii PSD n-ar trebui să participe la ședința celor două camere în care președintele Klaus Iohannis va fi învestit pentru al doilea mandat.

Nici n-a postat bine Năstase pe blog, că propaganda rusă a reacţionat în Sputnik.

BUCUREȘTI, 20 decembrie ….Fondatorul PSD, Adrian Năstase revine din ce în ce mai vizibil în bătălia politică internă – iar acum puțin timp a lansat PSD o provocare printr-o întrebare: ”Va participa „majoritatea toxică”, mâine, la ceremonia de învestire a lui Iohannis?”, scria agenţia guvernamentală rusă, sub titlul: Dilemă în PSD: Năstase cere o mutare fermă anti-Iohannis – dar Ciolacu e pe (sens) invers!

Numai că PSD n-a boicotat învestirea lui Iohannis, ba dimpotrivă, devreme ce Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a prezidat şedinţa Parlementului. Aşa că, deocamdată, Năstase a primit eject de la partidul pe care l-a fondat, dacă ne lumăm după Sputnik.

În rest, pentru rigurozitate, PSD este formațiunea politică succesoare a FSN. Partidul dorea să fie considerat continuatoar al mișcării social-democrate de dinaintea instaurării regimului comunist, dar, de fapt, a fost doar urmaşul PCR – dar asta e o altă poveste. Fondatorul PSD, hai să-l numim aşa, a fost Ion Iliescu, nu Adrian Năstase, cum scrie propaganda rusă.

3 comentarii la „Năstase s-a încordat împotriva lui Iohannis, propaganda rusă l-a aplaudat, dar PSD nu l-a urmat. Deocamdată, i-a dat eject”

  1. Nevasta lui să facă cei patru ani de închisoare cum au făcut și cei doi soți din primăria București care aveau ca și ea doi copii minori. Aceștia fiind fără părinți 4 sau 5 ani iar ea a primit 4 ani cu suspendare. Că e ducă de securist.

  2. Cand ma gandesc la Adrian Nastase, granda baron de Cornu, ma gandesc la bani si la gandirea lui despre bani pe i-a facut cu duiumul. Este cel mai bogat om din politica si nimeni nu l-a intrebat de sanatate. De unde atata banet si cine urmareste traiectoria lor. Perla din gandirea lui Nastase, de pe net: /Banii ăştia provin dintr-o realitate care este demonstrabilă/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.