Naturelul simţitor al lui Cristache, activistul deghizat în jurnalist, reacţionează la mirosul de hazna

Deputatul Gigel Ştirbu i-a spus Doinei Gradea, şefa TVR, că emisiunea lui Ionuţ Cristache, România 9, este o hazna.

Aţi transformat principală emisiune din prime-time a TVR într-o haznă. La ora 9, pe televiziunea publică, plătită din banii cetăţenilor, timp de trei ani, timp de patru ani de zile, se face o politică partizană deşănţată. Am spus-o de fiecare data şi îmi voi menţine părerea, susţinea Ştirbu în Parlament.

Imediat, Ionuţ Cristache, activistul format la oficina Varanului, transferat apoi, în interesul PSD, la televiziunea publică, a reacţionat cu mânie proletară. Aşadar, în emisiunea sa, Cristache era supărat foc fiindcă un parlamentar şi-a permis să-i catalogheze emisiunea, dar şi pentru că presa nu se solidarizează cu el. Păi nici n-avea cum să ia atitudine presa la criticile aduse de Ştirbu, din simplul motiv că realizatorul emisiunii România 9 nu a fost perceput niciodată drept ziarist, ci un jalnic activist.

În rest, în timp ce se victimiza la TVR pe banii contribuabililor, Costache şi-a numit bombastic emisiunea: produs jurnalistic, uitând să precizeze şi culoarea produsului: roşu pesedeu de Kiseleff.

4 comentarii la „Naturelul simţitor al lui Cristache, activistul deghizat în jurnalist, reacţionează la mirosul de hazna”

  1. Legea nu interzice nimanui sa fie imbecil. Din pacate. Adevarul este ca in prezent asistam la un asalt al imbecililor fara precedent

  2. Cretinii se visează numai în posturi înalte, pe care nu le-au meritat niciodată. Paradoxal – unii chiar ajung într-o asemnea situație. Ghinion, nu pentru ei, ci pentru nație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.