Tusea şi junghiul: Madam Şoşoacă descoperă că urletele ei nu mai atrag atenţia şi nici nu mai prostesc

În sfârşit, la Cluj, s-a întâlnit tusea cu junghiul. După ce-a dat chix cu revoluţia de la Bucureşti, Şoşoacă a plecat spre Cluj. Acolo însă – tot eşec ruşinos. Cocoţată pe soclul unui monument, senatoarea atomică n-a reuşit să strângă alături de ea decât vreo 40 de oameni – cu tot cu copiii aferenţi şi cei câţiva curioşi. Aşa că revoluţia coronascepticilor s-a amânat iar sine die din simplul motiv că urletele ei nici nu mai atrag atenţia şi nici nu prea mai prostesc.

Remarc însă că la Cluj a avut loc o întâlnire istorică între senatoare şi Gheorghe Funar – fost parlamentar, primar şi peremist din oastea lui Vadim Tudor. Ba chiar cel din urmă a ţinut steagul în timp Diana Iovanovici-Şoşoacă le spunea celor prezenţi cât e de minunată şi că nimeni n-o întrece.

Habar n-am câte conspiraţii va naşte colaborarea dintre Şoşoacă şi Funar, dar bănuiesc că deja ea se uită la el ca la un mentor. Asta pentru că delirul senatoarei atomice, oricât ar fi de zgomotos, este încă pipernicit pe lângă cel al lui Funar. Fostul primar al Clujului nu doar că era să pună oraşul pe butuci, dar a rostit neghiobii abisale ce au înconjurat mintenaş planeta, cum ar fi, de pildă: piramidele din Egipt au fost construite după modelul piramidelor dacilor; irlandezii vorbesc o limbă geto-dacă; în a doua roire a strămoşilor noştri geto-daci, în jurul anului 2.000 î. Hr., au plecat în toată Africa, s-au dus în Australia şi au populat cele doua Americi… au făcut hărţi de deplasare, inclusiv în Americi, iar copia unei hărţi făcute de geto-daci a intrat in posesia unui escroc… unul Cristofor Columb; Einstein i-a furat teoria relativităţii lui Eminescu, poetul fiind în opina lui Funar, cel mai mare fizician al lumii.

Aşa că madam Şoşoacă mai are mult până departe. Halucinaţiile ei sunt nimic pe lângă nălucirile debitate de Funar.

Nu se ştie încă dacă la adunarea iniţiată de Şoşoacă a participat şi actorul clujean Dorel Vişan, vestit deja după ce-a spus – din cauza coronavirusului, femeile vor deveni sterile în următorul deceniu, iar, pentru a reface viaţa, extratereştrii vor reveni pe Pământ. Dar, dacă mă gândesc mai bine, nici nu vreau să aflu.

Un comentariu la „Tusea şi junghiul: Madam Şoşoacă descoperă că urletele ei nu mai atrag atenţia şi nici nu mai prostesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.