Nistorescu s-a băşicat foc: C.T Popescu a dat cu var pe antivacciniştii rataţi din Piaţa Victoriei

Cornel Nistorescu s-a supărat foc pe Cristian Tudor Popescu pentru că a dat cu var peste antivacciniştii din Piaţa Victoriei, cei care ar fi răbufnit de bucurie după ce s-a încheiat starea de urgenţă. Aşa că primul l-a înjurat birjăreşte pe de-al doilea, catalogând declaraţiile la adresa celor care neagă pandemia drept nevrotice şi de neam prost.

Cornel Nistorescu, în articolul Răbufnirea lui CT Popescu, publicat pe site-ul cotidianul.ro :…Așadar, răbufnirea (antivacciniştilor şi a celor care neagă pandemia – n.m) de bucurie a fost stimulată și de improvizațiile guvernului, de cele trei zile de mînă moartă la scriitorii de amenzi. Poate și de ”florilegiul intelectual” al lui Cristian Tudor Popescu, nici nu știu cum să i-l cataloghez. Dominat de inconștiență, patologic, propagandistic, prostesc, isteric sau de neam prost? Cultul în cap în materie de tenis și de film, alde Cristian Tudor Popescu, un soi de nevrotic de serviciu la Digi TV, s-a grăbit să-i catalogheze drept ”ratați” pe cei cîțiva participanți la un protest improvizat în Piața Victoriei. Minute întregi, Popescu a încropit o rușine de descriere a portretului de ratați și de rebuturi deomocratice al celor aflați în Piață

Maxima indignarea proletară a lui Nistorescu din respectivul articol, ca şi disertaţia lui despre florilegiu, declanşată de faptul că un altul blameză floarea antivacciniştilor români şi a celor care neagă pandemia, mi-a amintit de versurile lui Topîrceanu: …Când se ia câte-o măsură, Lumea-njură/ Pe agentul sanitar/ Și-l întreabă fără noimă:/-Ce-ai cu noi, mă?/ Pentru ce să dăm cu var?… Chiar aşa… să le dea şi cu var.

În rest, de câte ori alde Nistorescu vorbeşte despre neamul prost, am senzaţia că se priveşte într-o mare oglindă, care-l arată din creştet până-n tălpi.

Un comentariu la „Nistorescu s-a băşicat foc: C.T Popescu a dat cu var pe antivacciniştii rataţi din Piaţa Victoriei”

  1. Cum am mai spus-o nu o dată, Nistorescu a fost întotdeauna o jigodie. L-am cunoscut pe în epoca lui clujeană (studenție și puțin după aceea. Am terminat aceeași facultate, eu puțin înaintea lui.), am băut câteva beri împreună, am cunoscut-o și pe prima lui soție (acum e la a 3-a sau a 4-a, le-am pierdut numărul). Era un ins fără caracter, un lingău comunistoid scriind articole la comandă, de proslăvire a regimului și a „marelui conducător”. Cum bine spune dl Tismăneanu, avea mari „hăuri” în cultura generală și lecturi – precum și în ce privește caracterul. A servit întotdeauna pe cine l-a recompensat/remunerat mai bine, și-a schimbat „convingerile” (afișate ; pe cele reale nu le cunoaște nimeni !) mai des ca ciorapii. Acum e în solda „ciumei roșii”, de la care are, fără îndoială, niscaiva avantaje. Pe scurt : UN GUNOI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.