Rădulescu Mitralieră, termoscanarea, medicina şi delirul sau bine că l-a făcut PSD-ul deputat

În timp ce mai mulţi lideri ai PSD se luptă să-l dea jos pe Marcel Ciolacu din funcţia de preşedinte interimar al partidului, deputatul PSD Cătălin Rădulescu Mitralieră are propriul război…cu termoscanarea. Să nu li se fure cumva datele celor care intră în magazine.

Cătălin Rădulescu, conform Digi 24: …Eu am studiat și ca medic chestiunea asta și din punct de vedere al legalității și a respectării drepturilor omului. Măsurarea temperaturii nu poate s-o facă decât un cadru medical…. Eu am înțeles că prin termoscanare deja se accesează toate datele personale, deci e fără acordul persoanei. Nu se respectă legea care îți asigură dreptul la informații private. Înțeleg că prin termoscanare facială deja în momentul ăla autoritățile respective monitorizează într-un fel sau altul orice fel de persoană din România, pentru că îți ia datele

Bine că pe Rădulescu Mitralieră l-a ajutat pronia cerească înzestrându-l cu vocaţie de politician PSD, după absolvirea facultăţii de Medicină din Timişoara. Altfel, dacă rămânea medic, acum ar fi fost atât copleşit de datele pacienţilor pe care i-ar fi termoscanat ca sa-i consulte şi trateze, încât poate că nici nu se mai putea mişca sub greutatea lor.

Se spune că politica ar fi paradisul palavragiilor cu limba ascuţită. Însă pentru aleşii noşti nu-i valabilă acestă poveste. Ei nu pălăvrăgesc, ar fi oarecum exotic, ci doar clamează prostia crasă.

Cătălin Rădulescu a fost condamnat în 2016 la a un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită. Ulterior, în 2017, după o declaraţie din care reieşea că a păstrat acasă o mitralieră AKM, obţinută în timpul evenimentelor din 1989, pe care ar „arăta-o bucuros” demonstranților anti-PSD din Piaţa Victoriei, este poreclit de presă: Deputatul Mitralieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.