Nora lui Dragnea, aprigă la mânie, spune un adevăr de necontestat şi coboară familia social-democrată tradiţională chiar în mijlocul străzii

Remarc faptul că Gina Alexandra, nora lui Liviu Dragnea, liderul PSD, nu e doar aprigă la mânie, ea spune şi un mare adevăr: pesediştii sunt bogaţi. Totodată, Gina ne arată cum poate fi coborâtă social-democraţia românească originală chiar în mijlocul străzii.

După ce Dragnea a lansat povestea cu asasinii plătiţi, care, de fapt, ar fi fost niscai recuperatori, tot el  vorbeşte despre faptul că fiul său şi soţia acestuia, Gina Alexandra, au fost agresaţi verbal pe stradă lor, motiv pentru care s-a depus o plângere penală.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a anunțat că a deschis un dosar penal in rempentru amenințare și tulburarea liniștii publice”.

Cel care i-ar fi agresat pe cei doi, Ştefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, susţine însă că, în urmă cu zece zile, a avut un incident verbal minor cu Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, chiar pe strada pe care locuiesc amândoi. Ştefan Caramitru mai afimă că soţia lui Dragnea jr. l-a persiflat, iar el le-a reproşat celor doi asocierea cu PSD şi agresivitatea generală faţă de cetăţeni.

Până când incidentul va fi tranşat, remarc felul în care nora lui Dragnea, fiică de preot, i-ar fi strigat celui care ar fi agresat-o verbal: „… Măăi săracule, tu știi cine suntem noi măi, tu știi băi cine e bărbată-miu, băi gunoiule, tu știi ce o să vă facem băăi? O să vă strivim băăăi nimeniule!!!”, conform scriitoarei Raluca Fehrer, care, printre altele, deţine şi un blog.

Ei bine, aflaţi că Gina Alexandra a spus un mare adevăr. Faţă de pesediştii, populimea care, iată, are tupeul să se mai enervează din când în când, este luciu de săracă.

Da, pentru că trăim în ţara în care cei care-şi spun social-democraţi au ajuns  mai bogaţi decât capitaliştii nemiloşi. E un paradox pur autoxton: îmbogăţirea prin haiducie.

Iar când te simţi o femeie bogată din familia social-democrată tradiţională românescă, precum Gina Alexandra, n-ai cum să să strigi în gura mare: „Băăăi, săracule, tu știi cine suntem noi, măi, tu știi bai cine e bărbată-miu, băi, gunoiule, tu știi ce o să vă facem, băăi…!

Ce spune Ştefan Caramitru

Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (maşina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea şi soţia acestuia, conduşi de un şofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezenţa noastră şi intenţia de a avansa, moment după care pasagerii au coborât din maşină. În acel timp a avut loc o altercaţie verbală cu doamna Dragnea, moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă şi a intrat în curtea imobilului. Soţia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganţă, iar noi am reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea generală faţă de cetăţeni, afirmă Ştefan Caramitru.

După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni, nu am comunicat acest incident la terţi, şi nu a mai avut loc nicio discuţie cu familia Dragnea. Până în acest moment nu am fost informaţi oficial din partea organelor competente privind existenţa unei plângeri cu privire la această altercaţie verbală şi sunt foarte surprins de informaţiile care se vehiculează în presă, mai ales că nu am fost contactaţi pentru a ne exprima un punct de vedere.

Sunt şocat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presă, care menţionează „agresiuni” din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate. Nu înţeleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presă, nu îmi doresc să îl alimentez inutil şi nici nu înţeleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic. Dacă într-adevăr există o plângere penală cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităţilor şi vom furniza orice informaţie necesară pentru stabilirea adevărului, adaugă Ştefan Caramitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.