Oareșicum confuză, Olguţa Vasilescu ia în băşcălie electoratul: Aţi mers ca fraierii şi aţi votat după lozinci

Voioşia sărbătorilor, probabil, o face pe Lia Olguţa Vasilescu să confunde marile momente politice. Altfel, nu-i certa pe alegători că au votat după lozinci, în pofida PSD. Ciudat, că-mi aduc bine aminte, alegerile de anul trecut au fost europarlamentarele (dar nu la acestea se referă ea în texul de mai jos) şi cele prezidenţiale. Cele din urmă au stabilit preşedintele, iar parlamentarele, care stabilesc şi echipa guvernamentală, responsabilă cu deciziile despre care vorbeste Vasilescu mai jos, urmează.

…Nu ar fi mai simplu sa recunoasteti ca ati mers ca fraierii si ati votat dupa lozinci? Nu toti sunt la fel! PSD a avut bani sa faca tot ce a promis si nu s-a imprumutat asa cum o face acum PNL, intr-un ritm de a dat peste cap orice tinta de deficit. Datoria publica nu a crescut pe vremea PSD, ci A SCAZUT!…, scrie Olguţa Vasilescu azi pe pagina sa de Facebook, confundând, din câte văd eu, ceea ce nu a fost cu ceea ce ar putea să fie. Şi, ca să fim siguri că tupeul nu va fi confundat cu talentul ei de-a persifla fraierii care au votat după lozinci, încheie: Pai, nu mai guverneaza PSD, dragilor! Cand va treziti? Noi, PSD, suntem bine! Multumim de intrebare si urarile din trecut! Dar voi cum o mai duceti?

După cum se vede, emoţionată de gândul că textul aşternut pe Facebook va intra direct în istorie, în secţiunea Amintiri despre viitor, însăşi Olguţa Vasilescu a uitat câteva amănunte: Guvernul Dăncilă n-a căzut în urma unor alegeri parlamentare la care fraierii să nu fi votat cum trebuia, pentru că n-au avut loc, ci din cauza unei moţiuni de cenzură, votată şi de parlamentarii PSD la 1o octombrie, anul trecut. Sărbătorile, deh!

În rest, nici nu mă gândeam măcar că liderilor PSD, mai mici ori mai mari, le lipseşte ceva, apropo de aroganţa doamnei – Noi, PSD, suntem bine!Dar voi cum o mai duceti? Toată lumea ştie că pesediştii au tot ce le trebuie acum si-n vecii vecilor. Dau drept exemplu doar apartamentul din conacul în care locuieşte Olguţa Vasilescu la Craiova. O bijuterie de vreo 230.000 de euro! Cel puţin asta-i suma declarată oficial.

4 comentarii la „Oareșicum confuză, Olguţa Vasilescu ia în băşcălie electoratul: Aţi mers ca fraierii şi aţi votat după lozinci”

  1. Mai lie cocarlie la momentul declaratiei erai euforică , sub “anestezia” alcoolica ? Așa , cel puțin eu , am perceput incantarea ta .😩

  2. Aceasta cucoana, cunoscuta si ca ministra refuzata, crede ca daca spune neghiobii cu staif primeste aplauze la scena deschisa. Nu mai dau din paleme nici craioveni. S-a vazut si cand a consiliat-o pe Veorica ca sa ajunga presedinta. Catastrofa mondiala climztica. Fara LOV / VV lua cel putin 40 la suta.
    Mai jos – viata si opera /ilustri/ nationalist-peremiste.

    https://www.youtube.com/watch?v=PwnEdDUV7a8

  3. O golanca care chiar se crede „doamna”,un noncaracter recunoscut,moralitate zero,vocabular și atitudine de mahala( ca,alta de unde),minciuna,tupeu,calomnie si alcool,nerusinare dinco de limita suportabilului și,tziganisme pe ritm de manele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.