Ofuscat că alegătorii n-au votat Dăncilă, Cornel Nistorescu îi jigneşte crunt: Nişte proşti agăţaţi în undițele propagandei

Cornel Nistorescu ne arată în articolul Gloria prostului și a nemernicului cât este de ofuscat pentru că Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidenţiale. Primii terfeliţi sunt cei din breasla sa, ziariştii, nişte surexcitaţi care nu gândesc precum Nistorescu.

După cum sugerează Nistorescu, fără nici cel mai mic argument, alegerile prezidenţiale de acum ar fi precum cele din comunism. Apoi le spună alegătorilor că ar fi nişte tâmpiţi pentru că au mers la urne, unde s-au înghesuit la vot de parcă s-ar fi împărțit și mici și bere!

Cornel Nistorescu, în Gloria prostului și a nemernicului, publicat în Cotidianul: Prostul montat de măsluirile propagandei a trăit o zi fericită, crezînd că are și el ocazia să pună umărul la consolidarea democrației. Și fără să-și dea seama că participă și el la livrarea pe tavă a țării sale, cu instituții, materii prime, materii cenușii etc.

Este exact gândirea lui Liviu Dragnea, prezentă şi în alte paragrafe din articolul citat, după veţi constata, dacă aveţi răbdare să-l citiţi

Știu oameni care habar n-au de trecutul și prestațiile cei doi candidați (continuă Nistorescu), dar s-au mîndrit că au ieșit primii la vot, arătînd ca niște pești agățați în undițele propagandei…

Iar dacă Nistorescu a scris despre proşti şi nemernici, vreua îi ies în întâmpinare, citând dintr-o discuţie a lui lui Vladimir Voitinski cu Lenin: Un ticălos poate să fie exact omul de care avem nevoie, tocmai pentru că e ticălos.

Şi pentru că tot veni vorba despre Lenin, care invoca nevoia de ticăloşi, remarc şi faptul că Sputnik, vocea propagnadei ruse de azi, a preluat lugi pasaje din articolul lui Nistorescu, titrând: Celebru ziarist îl distruge pe Iohannis… În rest, deocamdată, şi site-ul Sputnik rămâne consecvent: sub un un titlu bobastic, o informaţie zero barat.

18 comentarii la „Ofuscat că alegătorii n-au votat Dăncilă, Cornel Nistorescu îi jigneşte crunt: Nişte proşti agăţaţi în undițele propagandei”

 1. Un ziarist, odata respectat, dar cazut in patima coruptiei este printre cele mai mari dezamagiri in lumea politica… Rusine! Mare rusine Cornel Nistorescu!!

 2. Alt hoț din mafia Psdistă, să nu apuci nici pensie de drept, să nu te m-ai gîndești la pensie specială!,😎😉😅🙂😃😄

 3. Exista si idioti cu carte.De ce.Pentru ca constitutia noastra nu interzice numanui sa nu fie idiot.

 4. Un JEG, incontinuoare sunt de acord cu OTILIA, are dreptate un fost ziarist cândva respectat iar de o vreme ajuns un gunoi pesedist !!

 5. Un ins care in urma cu ceva ani era foarte respectat pt articolele sale virulente la adresa celor care atentau la democratizarea tarii, acum un om fara scrupule..

 6. Un om nacajit care nu poate tine pasul cu modernitatea. Un nostalgic pe care Vestul il inspaimanta, nu poate privi decat spre Est…. dati ignore !

 7. Nistorescu,omare dezamagire.Pacat ca nu a inteles nimic din democratie.Cum indrazneste sa ne faca prosti .Sa gandeasca inainte sa scrie.

 8. L-ar putea întreba cineva pe dl Nistorescu ce a făcut bun psd-ul în ultimii 30 de ani? (indiferent de numele partidului)

 9. Este foarte bine platit de PSD, jigodia! Pe vremuri il ascultam si il citeam cu mare respect si admiratie. Dezamagirile mele: Nistorescu, Dinescu, Buscu…au fost cumparati sa manance kkt pesedist

 10. Un lucru este clar! Indiferant de cine este președinte, Romănii vor fi incontinuare furați și mințiți!! Toți se inchină la corporațiile khazarilor.. n avem nici o șansă la o viață mai bună.

 11. Un ziarist corupt, PSD-iștii i-au plătit cu milioane de euro, pe acești nemernici că să le aducă ode pe la Antene. Rusine!

 12. Se incadreaza perfect in gandirea fsn-ista. Cu usurinta, dar si mult dezgust, il includ in … pleava societatii romanesti.

 13. Nistorescu-le inainte de a da titlul articolului , ai privit oglinda , si sunt convins ca imaginea te-a inspirat . Recunoaste , nu fi timid ! Esti o canalie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.