Onoarea nereperată a familiei Columbeanu. Vezi film

Irinel s-a dus cu jalba-n proţap la CNA. Motivul: Antena 1 a difuzat fotografii cu o doamnă (care seamănă izbitor cu Moni) surprinsă în timpul unei partide de sex oral.

Ca să ne arate că nu taie frunză la câini, respectivul consiliu a amendat postul de televiziune cu 30 de mii de lei. S-a motivat şi faptul că invitaţii emisiunii erau convinşi, 90%, că nevasta lui Iri se află în respectivele imagini, dar – atenţie! – domnii de la CNA l-au certat şi pe reclamant. Motivul: îşi expune viata privată, contribuind astfel la terfelirea “vedetelor” în public. Ca să vezi.

În cazul nostru vedeta este juna Monica, cel puţin aşa o cataloghează intelectualii de la CAN.

Cert e că, supărat foc, milionarul nostru a cerut pedeapsă maximă “pentru un post de televiziune care-şi permite să terfelească niste oameni care nu au nicio vină”.

Aşadar, zice Iri, imagina familiei Columbeanu a fost terfelită. Acum doi ani, când, după cum spun gurile rele, Iri a aranjat o filmare într-un restaurant, chiar în timpul unei partide de sex oral cu Monica, nu.
De unde, înţeleg eu, dacă se difuzează imagini cu o presupusă Moni, protagonistă într-o partidă de sex oral, prestigiul familie Columbeanu este călcat în picioare, chiar dacă fotografiile au fost făcute înainte de căsătorie. Însă, atunci când piaţa este invadată de un film în care Moni îi execută lui Iri un oral într-un local (unul dintre momentele în care vestitul om de afaceri îşi expune viaţa privată în public, după cum ziceau domnii de la CAN), imaginea cuplului are de câştigat.

5 comentarii la „Onoarea nereperată a familiei Columbeanu. Vezi film”

  1. Domni si curve sau curve si domni. Asta e dilema, nu stim care este ordinea.

  2. sex oral in separeu, la circiuma. Ca orice famile de intelectuali care se respecta.

  3. VAI,VAI dar MONI, nu face asa …ceva! Nu a facut…niciodata ,asa ceva! Nici din ,perioada BACAULUI!Si nici chiar la Londra! MISTO , VIRI,MISTO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.