Până aflăm de la Tudorel Toader cine a finanţat cu 40 de mii de euro denigrarea lui Kovesi, poate ne lămureşte onorabilul domn Dragnea

Tudorel Toader, moment de sinceritate? Asta-i întrebarea.

Ministru al Justiției pe vremea în care Liviu Dragnea era stăpânul inelelor, Toader a spus la Aleph News că nu el a semnat scrisoarea critică la adresa Laurei Codruţa Kovesi, publicată de Financial Times la 7 martie 2019. După cum susţine Toader, respectiva scrisoare ar fi fost semnată cu numele său fără să ştie şi – atenţie! – publicarea misivei în Financial Times ar fi costat 40.000 de euro.

Tudorel Toader nu a dezvăluit încă numele persoanei care a trimis la Financial Time scrisoarea denigratoare care o viza pe Kovesi, dar a spus că-i o persoană omniprezentă. Totodată fostul ministru al Justiţiei afirma că va publica probele care arată cum i-a fost folosit numele. Eu am aflat de această scrisoare (care ar fi costat 40.000 de euro) după ce ea a apărut în presa de peste ocean, spunea Toader la Aleph News.

La 7 martie 2019, Financial Times publica o scrisoare semnată de Tudorel Toader, la acea vreme ministru al Justiției, în care afirma că nu are nimic personal împotriva Laurei Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA, însă Kovesi nu ar trebui numită în funcția de procuror european. Scrisoarea, pe care Toader susţine acum că nu el a trimis-o, apărea în publicaţia finaciară sub titlul: Coerciția folosită în campania anticorupție românească.

Până ce ne va lămuri Tudorel Toader ce şi cum cu toată tărăşenia, poate ne ajută Liviu Dragnea. Tocmai am aflat că Daddy este invitat în seara asta de Anca Alexandrescu, fosta lui consilieră, la Realitatea pentru o nouă emisiune publicitară. Vă reamintesc că în 2019, înainte să se distanţeze la Rahova, onorabilul domn Dragnea se afla chiar în prima linie anti-Kovesi, aşa că Alexandrescu ar putea să-l întrebe, iar fostul lider PSD s-ar putea să ştie cine a dat 40.000 de euro pentru denigrarea fostei procuroare şefă a DNA. Sau nu?

Citeşte şi:

2 comentarii la „Până aflăm de la Tudorel Toader cine a finanţat cu 40 de mii de euro denigrarea lui Kovesi, poate ne lămureşte onorabilul domn Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.