Energetica Lidia Fecioru şi-a ales candidatul. E unul care împinge apa la deal

Lidia Fecioru, o doamnă care se recomandă bioenergoterapeută şi o face pe paranormala la Antena3, s-a hotărât în ce priveşte candidatul pe care-l susţine la prezidenţiale. Ar fi vorba, conform postării ei de pe Facebook, despre un dac cu ochii migdalaţi, unul care poartă numele Liviu Pleşoianu, deputat PSD.

Şi iată cum Pleşoianu, n-are doar suţinerea propagandei ruse, ci şi a unei vajnice doamne bănuită că ar stăpâni tot felul de fenomene. Aşa că-i posibil ca, pentru netezirea drumului spre Cotroceni a candidatul ei, Fecioru să apeleze la „armele secrete” din dotare. Mă refer la: telepatie, energetică, divinație, vedere la distanţă, telekinezia, percepția extrasenzorială şamd.
În ce priveşte pe noi, muritorii de rând, cei care nu votăm cu dacul, rămânem doar cu speranţa că doamna Fecioru n-o să apelezi la niscai bântuiri care să-i cuprindă pe ceilalţi candidaţi.

În rest, susţinerea Lidei Feciorul o să-l ajute pe Pleşoianu precum pe toţi cei care împing, cu spor, apa la deal, motiv pentru care e posibil să vedem că intră în scenă şi Oracolul din Delphi, Farul din Alexandria, Piramida lui Keops, Vrăjitoarele din Eastwick ori autohtonele Cireşica, Brăţara, Melissa sau Vanessa.

Un comentariu la „Energetica Lidia Fecioru şi-a ales candidatul. E unul care împinge apa la deal”

  1. Da, e adevarat. Si nu ma va mira deloc daca Antena 3 va transmite sfaturi poltice ori de viata „implinita” de la Cireşica, Brăţara, Melissa sau Vanessa, cu pomenirea Mamei Omida. Sa nu intelegeti ca fac bascalie de respectabilele nostre vrajitoare. In niciun caz, ca doar nu este vreo diferenta intre tanti Fecioru si ele. Toate se incadreaza la acceasi categorie – vama la prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.