Parcă văd că Dana Budeanu o va surclasa pe madam Şoşoacă la capitolul dezinformare crasă

Dana Budeanu s-a alăturat corului care dezinformează în ce priveşte invazia armatei ruse în Ucraina, invidioasă probabil şi pe madam Şoşoacă. Cea din urmă e responsabilă de lansarea unor inepţii abisale pe acest subiect, de genul – ucrainenii s-au atacat singuri și dau vina pe Putin: Au bombardat propria țară!, şi bănuiesc că Budeanu vrea s-o surclaseze. Altfel nu scria adânc despre războiul din Ucraina.

Într-un text găzduit de stiripesurse.ro, dar şi de site-ul RTV, Dana Budeanu lansează un scenariu aiuritor legat de faptul că invazia armatei ruse în Ucraina, ordonată de Putin, ar fi fost atent plănuită chiar alături de SUA şi China. Mai mult, spune Budeanu plină de importanţă planetară, marele perdant al acestui plan malefic ar fi – da, v-aţi prins – Uniunea Europeană.

Piesa de azi (scrie Budeanu), a inceput prin ‘nebunia’ lui Putin. Asta inteleg spectatorii imbecilizati si # neterminati. Adevarul? Cu totul altul. Tarul rus nu a facut decat sa deschida scena dupa o regie pusa la cale alaturi de Sua si China. UE? Nicaieri. UE este marele perdant al noii resetari globale asa cum v-am anuntat inca de la inceputul pandemiei…

Nu invectivele ori ideile creţe ale Danei Budeanu care tocmai încearcă să ocupe un loc la masa celor care-l susţin mai mult sau mai puţin voalat pe Putin sunt importante. Şi nici fâsâiala cu resetarea mondială pe care nu-i în stare s-o explice nici la nivel de clasa a cincea pentru spectatorii imbecilizati si # neterminati, aşa cum îi numeşte ea. Însă, în contextul invaziei ruse, faptul că responsabilii unor site-uri precum stiripesurse.ro ori RTV o promovează, deşi sunt conştienţi că textele ei dezinformează mai dihai decât comunicatele Moscovei despre invazia din Ucraina, trebuie urmărit cu atenţie, prietenii ştiu de ce.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Parcă văd că Dana Budeanu o va surclasa pe madam Şoşoacă la capitolul dezinformare crasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.