Patologia salvează România: Cumpănaşu l-a angajat spion pe omul din umbra preacinstitului Dragnea

Dacă nu mă vedeam ce mai transmite propaganda rusă, habar n-avem că Alexandru Cumpănaşu l-a angajat pe George Harabagiu pe post de spion. Cel din urmă ar fi fost unul dintre misterioasele personaje care lucrau pentru Dragnea în divizia online a PSD, concediat însă chiar de fostul lider al PSD, după scandalul de pa Arena Naţională, în care a fost implicată şi Simona Halep. Motivul: promovarea unor concluzii de-a dreptul tembele pe site-urile PSD .

…Pentru că am hotărât să încep să-mi devoalez o parte dintre investigatori… La isteria unora dintre ei, le răspund: SURPRIZA! George Harabagiu nu este membru al Mișcării Forța România sau membru al staff-ului meu de campanie! Este contractat de mine pentru investigații privind mafia politică pe care o cunoaște foarte bine și, MAI NOU, pentru asigurarea protecției mele și a copiilor mei după renunțarea la protecția MAI. Am fost sfătuit să îmi iau protecție privată și asta am facut…, scrie Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook, iar noi ar trebui să înţelege din textul său că lumea se va opri în loc ca să constate cât ar fi el de ostracizat.

Autovictimizarea lui Cumpănaşu, tocmai intrat în campanie electorală, are toate şansele să se cronicizeze, dar o pot înţelege, în sensul că ridicol în care se afundă, de ceva vreme, e doar o etapă în drum spre grotesc.

Însă habar n-am avut că Harabagiu, cel pe care propagnda rusă, ni-l prezinta drept omul din umbră al lui Dragnea, ar fi James Bond şi Rambo la un loc. Adicătelea, dacă ne luăm după Cumpănaşu, noul său angajatul are alură de superspion, la dispoziţia căruia stă un ditamai intelligence-ul, necunoscut nouă, ba chiar şi ceva pe deasupra. În cazul în care mai arunci şi o privire în Sputnk, agenţia de presă a Kremlinului, care titrează: ”Omul din umbră” confirmă: ”De azi e RĂZBOIUL MEU”. Cumpănașu dezvăluie CE FAC împreună!, poţi crede că vine apocalipsa peste politichia românească.

Şi George Harabagiu scrie pe pagina sa de Facebook despre înţelegerea sa cu Alexandru Cumpănaşu, sub forma unor teorii ale conspiraţiei de gimnaziu. E atât de confuz încât, oricât m-am străduit să-i citesc compunerile grafomane, am înţeles doar că începe sfârşitul unor politicieni, inclusiv al celor din PSD, dar mai ales că Harabagiu ameninţă, deocamdată nu ştim exact pe cine. Dacă sunteţi curioşi, citiţi ce-a aşternut omul din umbră pe Facebook . Cel puţin o să vă amuze copios încâlceala puerilă a termenilor: acţiuni ostile, factori de risc, surse, sabotori, destabilizare, protecţie infirmativă, planul operativ, divulgare, compromiterea misiunii, maximizarea valorii de adevăr a informaţiilor ş.a.m.d.

Cumpănaşu şi Harabagiu

În rest, poate că vă lămuriţi dvs în ce fel foloseşte spionul nostru limba română, eu n-am reuşit.

PS/ Apropo de înţelegerea celor doi, să nu vă aşteptaţi cumva la niscai dezvăluiri viitoare. Este doar un exerciţi infantil de PR, făcut pe genunchi şi bazat pe teoria: incoerenţa nu-i handicap, aşa că hai să vedem cine debitează mai multe prostii.

Un comentariu la „Patologia salvează România: Cumpănaşu l-a angajat spion pe omul din umbra preacinstitului Dragnea”

  1. Ce ne-am face fara figuranti? Unul se crede inteligent, altul se crede smecher. Rezultatul: prostia crasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.