Viorica Dăncilă cred că Olguţa Vasilescu o va purta, în zbor, spre turul al doilea, iar propaganda rusă aplaudă frenetic

Viorica Dăncilă, premier interimar şi candidat la alegerile prezidenţiale, care se caracteriza drept o fire neconflictuală, a anunţat că Lia Olguța Vasilescu, pe care o ştim cu toţii extrem de conflictuală, va conduce campania electorală.

Ţinând cont de recentul discurs al Olguţei Vasilescu de la relansarea campaniei Vioricăi Dăncilă, anticipez sudălmi pe banda rulantă la adresa adversarilor lui Dăncilă. Nu ştiu de ce candidata PSD pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni e ferm convinsă de faptul că prestaţia arţăgoasei Olguţei Vasilescu, cea care l-a înlocuit pe sfiosul Mihai Fifor, o va trimite direct în turul doi. Bănuiesc doar, Dăncilă speră că Vasilescu se va plasa într-o poziţie panoramică, doar de ea ştiută, ca să vadă mai bine adversarii poltici, cărora să le trimită suduieli năucitoare, bine ţintite, dinter+un drand

Cum era de aşteptat, propaganda rusă, prin vocea agenţiei de presă Sputnik, ridică în slăvi întrarea Olguţei Vasilescu în joc, titrând: Viorica Dăncilă, mutare excelentă, reintră în joc! Ion Cristoiu: ”Asta e o știre!”.

În rest, campanie tocmai a debutat, aşa că vom vede, din înjurătură în ocară şi apoi în insultă, dacă scoatem grosolănia din mahala ori mahalaua din bădărănie.

Citeşte şi: Campania începe cu sudălmi: Olguţa Vasilescu sugerează că Dan Barna ar fi prost ca gardul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.