Patron de pompe funebre, numit manager de spital sau atunci când spun că sunt viu, mă pipăi în prealabil

Să numeşti în postul de manager de spital un patron al unei firme de pompe funebre, chiar în vremea coronavirusului, este o idee extrem de proastă. Am spus extrem de proastă ca să mă exprim elegant în ce priveşte reforma în sănătate.

Marius Ghineţ, fost membru al PMP, actual liberal, patronul unei firme de pompe funebre şi director la o societate a Consiliului Local Piatra-Neamţ, a fost numit de guvern – da, aţi ghicit -, managerul Spitalului de Urgenţă din Piatra Neamţ.

Spitalul a mai avut la comandă nume celebre, dar toată lumea speră să nu funcţioneze de acum încolo precum pompele funebre.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a semnat numirea lui Marius Ghineț începând cu data de 15 mai 2020. Aşa că deduc, în vremea pandemiei şi cazurile de daltonism la nivel guvernamental au crescut vertiginos, ca să nu spun dezastruos, de vreme ce negrul cioclu pare roz bombon.

În rest, după ce-am văzut şi această minune, de câte ori îmi spun că sunt viu, mă şi pipăi în prealabil.

3 comentarii la „Patron de pompe funebre, numit manager de spital sau atunci când spun că sunt viu, mă pipăi în prealabil”

  1. Dacă era numit manager de spital un patron de fabrică de prezervative sau de chiloți tanga era la fel de grav ? DACĂ TIPUL E COMPETENT ÎN A MANEGEMENTUL SPITALULUI RESTUL CE MAI CONTEAZĂ ?

  2. Cred ca-i ok !! Oricum din spital ,serviciul de,, pompe funebre te preia” …!!! Cred ca-i bine gândită,,strategia ” . Ai apelat la serviciile spitalicești esti luat in evidenta de ce-i de la pompe funebre si gataaaa !!!

  3. Gresiti dl Igor Spantulescu. Ghinet nu e competent, e doat un jalnic traseist. Nu poti conduce un spital de urgenta dupa un mic srl de ingropaciuni. Aici nu e vorba despre competenta si nici nu poate fi vorba vreodata, aici este vorba despre aranjamente janlice, ca pe vremea PSD. Din pacate, PNL se comporta exact ca PSD, clientelar tip PCR (pile, cunostinte, relatii). Ghinet, fost PMP, fan Elena Udrea, este acum liberal, iar peste cativa ani va spune ca el stia de mult ca Dragnea a stat pe nedrept la puscarie si poate ca va ocupa iar o functie, fie ea cat de mica, dar calduta . Competenta invocata de dvs in acest caz e un basm, Ghineţ poate doar sa ingroape spitalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.