Fiscul nu-l controlează pe fiul lui Dragnea la banii daţi lăutarilor, iar Teodorovici ne învaţă teoria derogării

După ce ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriţi solicitări  pentru ca aceştia să declare ce relaţii economice au avut cu PFA, firme sau persoane fizice care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere şi restaurant, aflăm că fiul lui Liviu Dragnea, liderul PSD, este exceptat de la regulă.

Şi ştiţi de ce? Ei bine, pentru că s-a căsătorit recent. Aşa e  în democraţia noastră originală, de excepţie: cei care ne conduc şi, fireşte, rudele lor sunt derogaţi, la rigoare.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, susţine că fiul lui Liviu Dragnea s-a căsătorit prea recent şi nu se încadrează în perioada verificată de inspectorii Fiscului.

„Perioada pe care ANAF-ul a indicat-o este 2013-2017, pentru că există acea perioadă de prescriere. Avem alte situaţii unde, ştiţi foarte bine, contribuţiile la CASS, CAS şi impozitul pe venit pe ultimii cinci ani de zile. La final de octombrie vom avea o centralizare pe fiecare contribuabil în parte. Am aprobat în Guvern o ordonanţă de urgenţă care asta şi spune, cu acele reduceri pentru cei care plătesc în decembrie şi în martie anul viitor toate aceste contribuţii”, a spus Teodorovici, la Antena3.

Şi iată cum că am ratat ocazia să aflăm câţi bani a luat Florin Salam la nunta fiului celui care conduce România.

Un comentariu la „Fiscul nu-l controlează pe fiul lui Dragnea la banii daţi lăutarilor, iar Teodorovici ne învaţă teoria derogării”

  1. Teodorovici executa tot ce i se cere intocmai si la timp fara sa il supere pe seful cel mare si tare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.