Pierdut propagandişti; îi declar nuli de vreme ce n-au mestecat corespunzător fonfleul cu Zelenski la Braşov

Sunt într-o mare dilemă din care nu pot ieşi neam. De ce toţi influenţării care fac la noi propagandă pentru Moscova, de regulă pe net, mai ales de când Rusia a invadat Ucraina, au ignorat fonfleul cu Volodimir Zelenski în buncărul de la Braşov?

Cum de nu s-a dus acolo madam Soşoacă să realizeze un live cu el, după ce presa noastră a relatat că Ria Novosti, o publicaţie care răspândește copios propaganda Kremlinului, anunţa cu surle şi trâmbiţe că președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu s-ar afla la Kiev, pe baricade, ci ar fi fugit într-un buncăr, cel mai probabil la Brașov, în România.

Motivul pentru care activiştii Kremlinului din România, voluntari ori ba, n-au mestecat cu poftă pe net această ştire servită pe o tavă argintată de Ria Novosti, aşa cum au fost şi altele venite dinspre Rusia, înghiţite însă pe nerăsuflate, rămâne o mare dilemă. Iar pentru cei care răspund la Moscova de propaganda din România o şi mai mare dilemă. Şi cum pentru aceştia din urmă tărăşenia n-are încă o cheie, probabil că acolo se caută urgent un cleşte.

Până ce vom avea oarece răspunsuri, consemnez băşcălia din presa de sub Tâmpa: Brașovenii l-au ‘văzut’ pe Zelenski: prin piața la Astrala o cinzeacă, la Ceaușu, în Bartolomeula Ceasu’ Rău, la o ciorbă de burtăla Mall, în Coresi… doar ca să realizeze madam Şoşoacă ce mare live a pierdut.

Citeşte şi:

2 comentarii la „Pierdut propagandişti; îi declar nuli de vreme ce n-au mestecat corespunzător fonfleul cu Zelenski la Braşov”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.