Pleşoianu declanşează jihadul ca să măture duşmanii PSD din partidul lui Dragnea, iar propaganda rusă aplaudă. Restul e patologie

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, autoproclamat candidat la preşedinţie, a declanşat „jihadul”.

Toţi duşmanii PSD din interiorul partidului vor fi îndepărtaţi, după ce vor avea „de-a face cu el”, Liviu Pleşoianu. Astfel, ţara va fi eliberată din strânsoarea „Hidrei”. Ridicol, dar adevărat, după cum veţi citi mai jos.

Şi, este deja o regulă, cu cât creşte dorinţa lui Pleşoianu de a se acoperi de ridicol, cu atât propaganda rusă îl aplaudă mai mult.

Citându-l,  Sputnik,  agenţie de presă guvernamentală rusă, indică şi cine sunt ţintele din partid, nenumite în textul deputatului PSD. Pentru că, de la înălţimea înaltului for în care l-a băgat PSD , închipuitul  candidat la preşedinţie  nu se poate coborî până întra-colo unde se pronuţă numele  unor „scalvi” ai „statului paralel”.

Aşa că, spune tot Sputnik,  este  vorba despre Robert Negoiţă, Mihai Tudose, Gabriela Firea (lista scurtă -n.n.).

BUCUREȘTI, 17 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Liviu Pleșoianu începe săptămâna în forță, cu o adevărată declarație de război adresată celor care „vor să pună mâna pe PSD pentru a-l transforma într-o anexă…, arăta propaganda rusă, după ce Liviu Pleşoianu a scris pe pagina sa de FacebookToți sclavii Noii Securități care vor să pună mâna pe PSD pentru a-l transforma într-o anexă vor avea de a face cu mine și cu MILIOANELE de Oameni care ne-au votat! Vă promit! Am fost scârbit când am văzut cum își bat joc niște conserve securiste de VOTURILE noastre din 2012! Ei bine, NU vă veți mai bate joc încă o dată!,

PSD nu a primit voturi doar pentru programul de guvernare. PSD a primit voturi în primul rând pentru a elibera țara asta din strânsoarea HIDREI! Și exact asta se va întâmpla!

A dat ordin #JUPÂNUL Iohannis și v-ați executat întocmai și la timp, ați început să defilați pe la U.M.- urile aparatului de #PROPAGANDĂ? Perfect! Să se separe apele, atunci! Și să vă vadă toți adevăratele fețe!, conchide Pleşoianu.

Restul e patologie.

2 comentarii la „Pleşoianu declanşează jihadul ca să măture duşmanii PSD din partidul lui Dragnea, iar propaganda rusă aplaudă. Restul e patologie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.