Ponta rămâne acelaşi: palavre, gargară, mania grandorii. Lovit de aroganţă, are cereri imperioase către Iohannis şi Ciolacu

Aroganţa în exces rămâne reţeta propăşirii în politică. Cel puţin aşa crede Victor Ponta, care, iată, va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Aşa că, îmbătat şi de un sondaj IMAS, care-i urcă (să nu zic umflă) partidul la 11%, în pofida faptului că INSCOP îi dă doar 9.4% într-un alt sondaj comandat deunăzi chiar de Pro-România, iar amicul său Pieleanu – Avangarde, îl creditează cu un modest 6%, Victor Ponta cere imperativ. Vrea ca Iohannis şi Ciolacu să-l de jos pe Orban. Dar acum, le zice Ponta, lovit, din nou, de mania grandorii.

Victor Ponta pe pagina sa de Facebook: Domnilor Klaus Iohannis si Marcel Ciolacu ! Opriti MASCArada acestui Guvern! #ACUM
Tot Guvernul Orban este o MASCArada!!!…Fotografia care s-a viralizat este doar imaginea perfecta pentru aceasta MASCArada !!! Nu pentru cheful din cladirea Guvernului trebuie sa oprim aceasta MASCArada si sa avem pe altcineva la Palatul Victoria – ci pentru binele Romaniei!…Eu v-am spus ! Daca nu intelegeti o sa va spuna si romanii cu prima ocazie!

De la Ciolacu, liderul intermar al PSD, nu va primi nici un răspuns, care să-l satisfacă, pentru că PSD nu va forţa alegeri anticipate. N-are niciun interes, mai ales acum când apele în partid sunt încă tulburi şi lupta pentru putere acerbă. De la Klaus Iohannis – nici atât.

Până şi competentul Bogdan Chirieac, fost cicisbeu a lui Liviu Dragnea, apropait însă şi de actuala conducere a PSD, a decepţionat aflarea în treabă a lui Ponta, după ce a spus Antena3: …Mai departe, în privința căderii Guvernului Orban, eu mă îndoiesc foarte tare că se va depune o moțiune de cenzură în această vară. Probabil, va fi amânată pentru luna septembrie, fiindcă partidele politice vor să vadă – pe bună dreptate – dacă se majorează sau nu pensiile cu 40 la sută… Aşadar, probabil în toamnă, zic apropiaţii PSD fie şi ca să nu iasă din rolul de vajnici activişti. Însă atunci trântirea guvernului nu mai are niciun sens, devreme ce se apropie alegerile la termen.

Sunt aproape 20 de ani de când Ponta a intrat în politică, cu porecla Micul Titulescu, pe care i-a dat-o Adrian Năstase în băşcălie, după cum se spunea la vremea respectivă. Ar fi fost vremea să afle însă că o trăncăneală rămâne o trăncăneală şi nimic altceva. În rest, da, Ponta rămâne acelaşi: palavre, gargară & iluzia grandorii. Nu-l critic, ci doar încerc să-l definesc cât de cât.

3 comentarii la „Ponta rămâne acelaşi: palavre, gargară, mania grandorii. Lovit de aroganţă, are cereri imperioase către Iohannis şi Ciolacu”

  1. Mickey Mouse, cum i se spune lui Ponta, e un simbol, nu doar american. Porecla nu i se potriveste deloc, el find un obscur negustor in politica. Vinde iluzii prost ambalate.

  2. Din pacate, „lupul isi schimba parul, dar naravul ba”. Ponta a ramas un grandoman si un mincinos.

  3. Fiti seriosi…a fost si va ramane un simplu papusoi cu sforile intinse gata sa fie pus in miscare.
    De mult…baiatul asta a gresit usa,in loc sa intre la sectia BOLI MINTALE,a nimerit usa pe care scria PSD …PSIHOZA-SENILITATE-DEMENTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.