Probleme, Gogule, probleme? Dan Puric aberează spumos în biserică: Pilat din Pont s-a întâlnit cu Eminescu

Aiurările lui Dan Puric continuă şi sunt din ce în ce mai spumoase. Ba chiar abisale aş putea zice, de vreme ce actorul spunea în biserică: Întâlnirea dintre Pilat din Pont şi Eminescu este întâlnirea ratată...

Aşadar, duminică, 3 aprilie, Dan Puric a ţinut un monolog de o oră şi jumătate la o biserică din cartierul bucureştean Titan, după care a oferit autografe pe cărţile sale. Adicătelea, pe scurt, înbinând trăncăneala cu utilul, şi-a vândut şi cărţile în Biserica Acoperământul Maicii Domnului. În ce priveşte mesajul actorului către enoriaşi, în nota obişnuită: elogiu legionarilor şi acuzaţii către UE şi Occident. Însă, de data aceasta, Puric a punctat discusul şi cu o confuzie de mare adâncime: Pilat din Pont şi Mihai Eminescu au stat faţă în faţă.

Dan Puric, conform Libertatea: Întâlnirea dintre Pilat din Pont şi Eminescu este întâlnirea ratată dintre civilizaţia de astăzi şi creştinism. Ce era Pilat din Pont? Un comisar european, ce vreţi dumneavoastră, un trimis al imperiului, destul de limitat, înspăimântat, trebuia să-şi facă treaba. L-a întrebat pe băiatul ăla din faţa lui: de ce-ai venit? Ştiţi că Iisus n-a răspuns la toate întrebările…

Şi iată că din nou patriotarzii noştri au o mare problemă cu Eminescu. Anul trecut, de pildă, George Simion, liderul AUR, clama bombastic, în Parlament, din versurile unui poet obscur, Marian Bamboi, convins însă că recită din Eminescu, după cum a şi spus. Deunăzi, Dan Puric le zicea enoriaşilor din Titan că Pilat din Pont, guvernatorul roman al Iudeei, a avut o întâlnire ratată cu poetul naţional şi nimeni nu l-a contrazis în biserică. Restul e tăcere.

Citeşte şi:

5 comentarii la „Probleme, Gogule, probleme? Dan Puric aberează spumos în biserică: Pilat din Pont s-a întâlnit cu Eminescu”

  1. Nici Guvernul nici Președenția nu garantează că vor respecta drepturile victimelor torționarilor .
    Dovada o avem azi că educația morală le este săracă la cei educați cu facultate .
    Nu mai există onoare , caracter nici demnitate la funcționarii publici legitimați de stat , loialitatea lor au investit-o în trădare și înșelăciune și faptele lor sunt în șarlatanie și minciuni .

    De ce nu vreți să considerați un drept legal ca victimele torționarilor , ar trebuie să trăiască decent și cu demnitate în societate ?

    De ce considerați o normalitate că , victimele torționarilor trebuie să fie tot hărțuite și persecutate azi 2022 ?

  2. CEI PENTRU CARE CRESTINISMUL NU ESTE UN SIMPLU MARCAJ IDENTITAR, AR TEBUI SĂ IA SEAMA LA LUPII ÎMBRACAȚI IN PIEI DE OAIE!! Acest personaj , ne crede imbecili când aduce HULE ÎMPOTRIVA DUHULUI SFÂNT, IDENTIFICÂND PE UNUL ÎN TREIME SLAVIT SI LAUDAT, DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, CU OMUL MURITOR, FIE EL ȘI MARELE NOSTRU EMINESCU!! ACEST puric, nu aberează, a mărturisit public chiar el , la ROMÂNIA TV: CEL CE VĂ VORBESTE , FACE PARTE DINTR – O MARE OCULTĂ MONDIALĂ, ȘI ESTE COLABORATOR…(este modelul lor de mărturisire publică o singură dată) GRAV NU ESTE CĂ personajul ăsta a CĂZUT ÎN TRUFIA LUCIFERICĂ, CI , CĂ CEI PREZENȚI NU AU REACȚIONAT DÂNDU L AFARĂĂ CU – PIEI SATAN O – CĂCI DUHUL ANTIHRISTIC NEAGĂ DUMNEZEIREA LUI HRISTOS, MÂNTUITORUL NOSTRU! TREZIȚI – VĂ CREȘTINILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.