Propaganda rusă, invective la adresa lui Ciolacu, după ce a fost ales preşedinte al PSD, şi ode aduse penalilor

Am fost primul care a sesizat că alegerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al PSD a iritat profund propaganda rusă din România. Drept dovadă, Sputnik, agenţia de presă a guvernului rus, a titrat: Atitudinea lui Ciolacu – o RUȘINE pentru PSD! Nimeni nu a văzut ticăloșie mai penibilă!  

Articolul din Sputnik este scris de Dragoş Dumitriu, un fost cicisbeu politic de-a lui Vadim Tudor, şi înfierează cu mânie proletară faptul că actualul PSD declară că ar vrea s-o rupă de penalii şi cu metehne precum folosirea partidului drept cheie la ușile justiției. Totodată, agenţia rusă îl cataloghează pe Marcel Ciolacu, care s-a dezis de Liviu Dragnea, afirmând din nou: Vremea tătucilor a apus, drept semiagramat şi o ruşine pentru partid.

Deci, Ciolacu vrea să spună că PSD trebuie să fie de acord cu condamnarea lui Adrian Năstase și Liviu Dragnea – ca și a lui Dan Voiculescu –  cu hăituirea lui Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Toni Greblă, Olguța Vasilescu, Vali Zgonea și a nenumărați lideri naționali și locali?, scrie Sputnik, aducând imn de slavă penalilor ori celor care au avut probleme cu justiţia.

E prima dată când agenţia de presă a Moscovei atacă virulent actuala conducere a PSD. Culmea e că, până acum, Sputnik se comporta precum o filială a PSD. Adevărat, una care-i duce dorul lui Dragnea. Trebuie spus şi faptul că Moscova ştie şi cum, dar şi când să arunce fumigene, aşa că mai aşteptăm ca să vedem dacă s-au rupt ori nu nişte punţi.

Deocamdată, la prima vedere, propaganda rusă pare destul de iritată de alegerea noii conduceri a PSD, ba chiar a făcut o criză de isterie.  

2 comentarii la „Propaganda rusă, invective la adresa lui Ciolacu, după ce a fost ales preşedinte al PSD, şi ode aduse penalilor”

  1. Citam din calsici in viata: Un partid profund corupt,
    Jefuieşte ne’ntrerupt,
    Cu mulţi oameni la-nchisoare,
    Dar pozează-n… fată mare.

  2. PSD a arătat fațiș că e mai apropiat de Rusia decât de SUA. Asta e motivul principla al suparatii Sputnik. Lui Sorin Grindeanu, acum numărul doi în partid, i se reproșea, printre altele, că nu a strâns relațiile cu Putin. Tot el a spus când Dragnea l-a dat jos că s-a vrut plecarea lui de la conducerea guvernului și pentru că nu a strâns relațiile cu Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.