Prostie fără intermitenţe: Adevărul ne-o prezintă pe Sharon Stone cu testicule

O ziaristă de la Adevărul scrie că atunci când a primi premiul Femeia Anului din partea GQ Men, actriţa Sharon Stone (61 de ani) a recreat secvenţa interogatoriului din filmul Basic Instinct, catalogată drept un moment de referinţă în istoria cinematografiei.

Numai că, în loc să posteze scena reală din filmul cu pricina, în care rolurile principale au fost interpretate de Sharon Stone şi Michael Douglas, autoarea articolului La 61 de ani, Sharon Stone a recreat celebra scenă sexy din „Basic Instinct“ ne prezintă o secvenţă trucată, de pe YouTube, de un prost gust autentic, în care vedem, nici mai mult nici mai puţin, decât faptul că Sharon Stone are doua boaşte. De unde deduc, încă o dată, că prostia are oroare de anonimat.

Spun prostie pentru că însăşi autoarea articolului consemnează declaraţia lui Sharon Stone, care spunea: „Acum mulţi ani, eram în platoul de filmare, iar regizorul meu mi-a spus: «Poţi să-mi dai chiloţii pentru că îi vedem pe imagini şi tu nu ar trebui să porţi lenjerie, dar noi nu vom vedea nimic». Am spus «sigur». Nu ştiam că acest moment îmi va schimba viaţa“.

Aşadar, în pofida faptului că actriţa spunea că n-avea chiloţi, ziarista, care anunţă şi VIDEO înaintea titlului, postează un fake, în care Sharon Stone, nu doar că avea nişte chiloţi albi, groteşti, dar mai deţinea şi doua boaşe măricele.

Captură din ceea ce ziarista de la Adevărul crede că ar fi Basic Instinct

Şi iată cum o secvenţă celebră a cinematografiei contemporane cade într-un ridicol fără margini. Însă, repet, asta-i lumea în care trăim – la modă e prostia, fără intermitenţe.

Aşa arată secvenţa interogatoriului din Basic Instinct, nu tâmpenia testiculară prezentată de ziarista de la Adevărul.

PS. De la ora 18:14, atunci când a fost postat articolul, până la 22:44, oră la care ies de pe net, niciun reponsabil de la Adevărul n-a sesizat „boaşele” lui Sharon Stone.

3 comentarii la „Prostie fără intermitenţe: Adevărul ne-o prezintă pe Sharon Stone cu testicule”

  1. Cred că de fapt pe ziarista de la „Adevărul” o roade pizma, Sharon Stone arată bine și la 61 de ani, cine știe cum arată „ziarisa pizmașe, aia cu fudulii” care probabil e mai tânără și mai nasoală… Trebuia să pui un linck cu articolul din Adevărul…

  2. Proştii mor, dar prostia rămâne, vorba lu nenea Iancu. Cert e ca fatuca n-a vazut niciodata Basic Instinct, dar a scris semeata si umflata in pene despre film, dar a iesit o coiala.

  3. Prostia a devenit insusire nationala. Chiar am vazut si un comenteriu la articolul din adevarul scris de alt dobitoc, care spunea: „Cine stie însă că Sharon Stone a fost bărbat și a devenit femeie după o operație de schimbare de sex?” Exact ce crede proasta care a scris articolul si a bagat filmul ala timpit. Radem de Dancila, dar e lumina inteligentei pe langa ziarista lui papuc.
    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.