Prostie fără intermitenţe: Contra 40 de euro, afli de la un guru zărghit despre îngeri căzuţi şi demoni în curs de prăbuşire pe Pământul Plat

E lung Pământul, ba e lat…! Iată că nici chiar adepţii teorie Pământului Plat n-au putut lămuri chestiunea, în pofida faptului că pretindeau 40 de euro pe un bilet la o conferinţă care nu pricepeai exact de ce vieţuim pe o tipsie, ci doar că prostia e nemărginită.

Presa a acordat spaţii extrem de generoase unei obscure conferinţe ţinut la Cluj, numită, pompos, internaţională. În cadrul respectivului eveniment, pe care l-aş numi vamă la prosti, un fel de guru cu şapacă, pe nume Adrian Rus (foto deschidere), spunea că Pământul nu-i rotund, ci plat (nici el nu ştie exact de ce), dar şi că NASA, care ar participă la o conspiraţie satanică împotriva creştinilor, împreuna cu Masoneria şi Illuminati, mistifică imaginile cu Pământul prezentate din spațiu.

Se ştie că pământul e rotund cu mut înaitne de-a exista NASA, dacă tot a venit vorba la Cluj. Nu-l aduc în discuţie decât pe Galileo Galilei, unul dintre cei care au punctat astronomia încă din prin secolul XV, motiv pentru care a fot numit părintele astronomiei observaționale moderne. Aticătelea, de sute de ani vorbim bazându-ne pe argumente ştiinţifice.

Să plăteşti 40 de euro la o conferinţă din secolul XXI, fie ea şi-n România, unde un zărghit debiteză inepţii cu demoni şi îngeri căzuţi, ori în curs de prăbuşire pe Pământul Plat, arată prostie fără intermitente. Însă bine că n-au fost decât vreo 35 de persoane, din ţară şi străinătate, care au sorbit din înţelepciune gurului Rus. Altfel, trebuia să decretăm că şi la Cluj s-a răsturnat căruţa cu proşti.

Era cu adevărat o ştire dacă Ramona Ioana Bruynseels, candidată la alegerile prezidenţiale din noiembrie, despre care s-a spus că ar fi membra a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, iar ea n-a negat, s-ar fi aflat la Cluj.

Însă dacă şi obscura aspirantă susţinută de Dan Voiculescu pentru fotoliu de la Cotroceni a lipsit de la respectiva conferinţa, chiar n-am înţeles de ce i s-a dat atât de multă importanţă.

Sau poate că presa din România a devenit brusca adepta corectitudinii exemplare şi ţine musai ca prostii să nu se mai plângă de faptul că n-ar fi cunoscuţi suficient de opinia publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.