Întrebată dacă îl graţiază pe Dragnea în cazul în care ajunge preşedinte, Dăncilă a răspuns: Nu, nici nu se pune problema

Viorica Dăncilă a răspuns la o întrebare legată de graţierea lui Liviu Dragnea, în cazul în care ea ajunge în fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Învitată la Adevărul Live, premierul Dăncilă a răspuns la mai multe întrebări, iar una dinte acestea a fost: Dacă veţi ajunge preşedintele Românei, îl veţi graţia pe Liviu Dragnea?

Răspunsul ei a venit imediat: „Doamne…nu, nici nu se pune problema. Nu”.

Nu mă intrigă ce spune Viorica Dăncilă, indiferent dacă e sinceră ori nu. Tare aş vrea să ştiu însă ce spun liderii PSD din teritoriu despre această tărăşenie. Cel mai probabil: nimic, ca să parafraze o replică de pomină a lui Dragnea.

În rest, da, nimic poatea avea un gust mai amar decât adevărul.

UPDATE: Singurul lider PSD care a reacţionat la declaraţia Vioricăi Dăncilă a fost Dumitru Buzatu, baron de Vaslui, cel care afirma în urmă cu doi ani că face parte din tabăra talibană a PSD.

Eu l-aș grația pe Liviu Dragnea, susţinea Buzatu.

Un comentariu la „Întrebată dacă îl graţiază pe Dragnea în cazul în care ajunge preşedinte, Dăncilă a răspuns: Nu, nici nu se pune problema”

  1. fudulia te face sa stranuti, dar nu tine de foame si e sora cu prostia) prostia lui dragnea, el e marele pacalit si a avut exact ce merita)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.