PSD vrea banii cu care a fost închiriat avionul care i-a dus pe Dragnea şi pe iubita sa Irina Tănase în Maldive

PSD, condus acum de Marcel Ciolacu, vrea să recupereze peste 700.000 de lei. O parte din această sumă a fost folosită pentru închirierea unui avion care l-a dus pe Liviu Dragnea, fostul lider al partidului, într-o destinaţie exotică.

Aşadar, cu bani din subvenția primită de PSD de la stat a fost închiriată, în 2019, o aeronavă privată care să-i ducă pe Daddy şi pe Irina Tănase, iubita sa de atunci, în vacanţa din Maldive. Respectiva informaţie apare în dosarul lui Mircea Drăghici, fostului trezorier al PSD, consultat la Tribunalul București de G4Media.ro. și Știrile TVR.

Mircea Drăghici, aflat deja după gratii în urma unei condamnări la 5 ani, dar într-un alt dosar, a făcut un acord de recunoaştere a faptelor cu procurorii DNA (deturnare și delapidare), acceptând 6 ani de detenție. Acordul se află deja pe masa unui judecător pentru confirmare, iar pronunţarea se va da la 26 iulie.

În ce priveşte PSD, s-a constituit parte civilă prin semnătura lui Marcel Ciolacu şi a lui Paul Stănescu, secretar general. Partidul solicită recuperarea sumei de 710.018,94 de lei, cheltuiți ilegal pe vremea lui Dragnea de fostul trezorier din contul de subvenție de la stat și dintr-un alt cont al PSD. După cum veţi vedea în reportajul video de mai jos, suma pe care doreşte s-o recupereze PSD nu reprezintă doar cheltuielile pentru avionul privat din Maldive.

În rest, da, Dragnea va merge iar la Realitatea pentru noi emisiuni publicitare realizate de Anca Alexandrescu, fosta sa consilieră. Cred însă că el nu va vorbi nimic sau mai nimic despre episodul avionul pentru Maldive, deja dezbătut de presă. Pentru că, repet, emisiunile de la Realitatea au un singur scop: spălarea imaginii lui Daddy cu foarte mult dero. Poate că suveranisul mă va contrazice, aştept cu mare interes, deşi e puţin probabil. Dar să nu înceapă iar cu asasinii de la Athénée Palace, serviciile, spionii de pretutindeni, statul paralel, conjuraţii bombastice, scenarii de telenovelă răsuflată, trădatorii ş.a.m.d.

Citeşte şi:

Un comentariu la „PSD vrea banii cu care a fost închiriat avionul care i-a dus pe Dragnea şi pe iubita sa Irina Tănase în Maldive”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.