Dilemă să fie, dar s-o ştim şi noi: Iubita lui Dragnea e juna cu însușiri stabile proprii ori profesoara de numai 25 de ani. Sau poate că niciuna

Liviu Dragnea s-a supărat iar pe presă. Motivul: speculații despre o presupusă relaţie amoroasă. La rândul său, Victor Ciutacu e foc şi pară pe fostul lider al PSD pentru că a intrat în zona irelevanţei politice. În opinia teleastului lui Ghiţă, singura ştire despre Dragnea, după ce acesta a lipsit timp îndelungat din atenţia presei, e legată nu de politichie, ci de o prezumtivă nouă iubită (de fapt ar fi două, ambele cu peste 30 de ani mai tinere). Dacă e aşa, putem vorbi totuşi de o constantă. Şi Irina Tănase, fosta iubită a lui Dragnea, era cu 30 de ani mai tânără.

Irelevanţă politică ori nu, ştirea despre o altă iubită a lui Dragnea (59 de ani) i-a băgat în ceaţă pe toţi admiratorii şi admiratoarele fostului lider maxim. În timp ce site-ul RTV, dar nu numai, o dă drept virtuală parteneră a lui Dragnea pe Oana Diana Leonte (foto, stânga), o jună activistă de 25 de ani din Buzău, secretar general la o filiala APP, atotştiutorii Ion Cristoiu şi Ionuţ Cristache (imbatabili la politichie, fie ea locală, mondială ori astrală), trăncănesc despre altcineva, citând stiripesurse.ro, site apropiat PSD. După cum aflăm de la cei doi, prezenţi într-un podcast Evz, de fapt, Ana Maria Ioniță (foto, dreapta) ar fi iubita lui Daddy. Tot activistă APP, tot foarte tânără, numai că de 26 de ani, cu (foarte mare atenţie!) însușiri stabile proprii. Da, exact aşa scrie despre ea pe site-ul APP. Portalul partidului lui Dragnea mai arată – Ana Maria Ioniță beneficiază de o prezenţă care nu poate fi neobservată sau că aderarea ei la respectiva formaţiune politică arată un fapt de netăgăduit: partidul lui Daddy aduce generația nouă în politică.

Generaţie nouă, fireşte, se vede în fotografie, însă din dilemă n-am prea ieşit. Până la urmă, cine este iubita lui Dragnea: Oana Diana Leonte, profesoară de franceză şi fostă voleibalistă, cum arată unele publicaţii, ori Ana Maria Ioniță, conform altor publicaţii. Cea din urmă e duduia de la APP cu însușiri stabile şi proprii, ca să amintesc doar acest aspect copleşitor, dar greu de răzbătut. Sunt cumva amândouă sau niciuna? Ori, poate, cineva a hotârât că Dragnea face rating pe monden.

De altfel, nici Dragnea n-a lămurit chestiunea. Invocând eternele sale teorii conspiraţioniste, a certat pe FB ziariştii, îndemnându-i: să nu mai scrie minciuni despre alte persoane cărora le strică imaginea degeaba, fără să spună cine ar fi repectivele persoane.

În rest, apropo de uneltirile presei legate de o presupusă relație amoroasă, cum zice Dragnea pe FB:  publicaţiile care au relatat despre virtualele sale iubiri, mă refer la stiripesurse.ro, capital.ro, ori site-ul RTV, ca să dau doar trei exemple, i-au fost întotdeauna favorabile. Despre Cristache, cel care mereu s-a uitat la Daddy ca la un zeu, nu mai vorbesc.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Dilemă să fie, dar s-o ştim şi noi: Iubita lui Dragnea e juna cu însușiri stabile proprii ori profesoara de numai 25 de ani. Sau poate că niciuna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.