Puterea, drogul şi regretul

Se zice că Puterea ar fi un drog care răvăşeşte mintea aceluia care gustă din ea.

Iată deja, după cum se vede şi în fotografie, un Crin Antonescu desprins de realitate, imun şi rece chiar şi-n în umbra a doi sâni generoşi – fie ei siliconaţi ori ba.

Ieri, Crin Antonescu a obţinut Puterea. Curând, o va pierde pentru că, se ştie, „revoluţiili”, ca şi „loviluţiili”, îşi devorează, într-un fel sau altul,  îndrumătorii.

Iar, la final, chiar dacă nu va rosti, sunt aproape convins că domnul Antonescu o să-şi zică în barbă: „Păcat, mi-aţi luat-o, deja simţeam că-i metresa mea.”

6 comentarii la „Puterea, drogul şi regretul”

  1. Hipernarcisistul Crin (numele ii tradeaza boala!) este infinit mai indragostit de putere decat de ar putea fi interesat de sanii generosi ai blondei.

    Deh, are si orgasmul orgoliul lui. Poate ca orgasmul generat de putere il face pe hipernarcisistul Crin ma mimeze, cu infinita ipocrizie, indiferenta fata de limbajul trupului pe care, sa recunoastem, blonda (apropo, cine e?) din imagine il stapaneste cu maiestrie.

  2. suntem gata sa acceptam nelegiurea, indiferent de unde vine. Pentru cei care nu respecta legea, indiferent cine sunt, toleranta trebuie sa fie zero.

  3. Avem oamenii politici pe care-i meritam, atat la putere, cat si in opozitie. Niste triste figuri.

  4. Păi… nea Emile, să ne fie cu iertare dar crezi că toți sunt ahtiați sexual precum domnia ta și când îți apare în „orizont” o țâțâ și-un cur și îți dau bale în colțu guri…

  5. pe proaspetii guvernanti, scrie macar corect romaneaste: „Iti dau balele in coltul gurii”. Asa trebuia sa fi scris daca erai alfabetizat cat de cat. E un fraier Berdeli ca nu iti sterge comentariul de doua parale, un atac la persoana, fara legatura cu textul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.