Război în PSD. Codrin Ştefănescu îl atacă dur pe Marcel Cioalcu: Face comparaţii total idioate. Deocamdată, şeful interimar al PSD tace

Dihonie mare în PSD după ce Iohannis a atact frontal partidul, ba chiar s-a ajuns la vorbele grele. Însă nu-i vorba despre vorbele celor din PSD la adresa lui Iohannis, ci la adresa liderului acestui partid.

Este ştiut deja, Klaus Iohannis l-a catalogat pe Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, drept complice cu UDMR după adoptarea tacită în Camera Deputaţilor a proiectului pentru autonomia Ţinutului Secuiesc. Apoi, Ciolacu a reacţionat: Azi am avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României.

Culmea e că liderii PSD n-au susţinut declaraţia preşedintelui lor interimar, ba chiar i-au aruncat vorbe grele. De pildă, Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţi lui Liviu Dragnea, a scris: comparaţia cu Vadim este total idioată.

Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook: Este total idioatā comparaţia dintre Johannis si Vadim. Nu existā absolut nici o legāturā! Vadim Tudor a fost un mare patriot, un om de litere, un personaj savuros cu o culturā giganticā, un iubitor de traditii si datini strāmosesti. A fost un gigant extrem de vocal si neingāduitor cu detractorii României….

Faptul că Ştefănescu îi ridică un imn de slavă lui Corneliu Vadim Tudor, cel mai toxic personaj din peisajul politic românesc de după 1989, nu-i ceva nou. Visul lui Ştefănescu e să fie şi el un Vadim, oricât de mititel, în pofida faptului că, atunci când era lovit de fantaxie, Vadim îl numea pe Ştefănecu: gunoi politic, handicapat“ori maimuţoi.

Tărăşenia cu Marcel, care debitează comparaţii total idioate e ceva mai palpitantă, aşa că aştept reacţia: vine, nu vine…

2 comentarii la „Război în PSD. Codrin Ştefănescu îl atacă dur pe Marcel Cioalcu: Face comparaţii total idioate. Deocamdată, şeful interimar al PSD tace”

  1. Cat de pervers e omul asta. Se foloseste de Vadim, marele zarghit al neamului, ca sa faca macar o bruma de rating la nationalisti si nostalgici. Numai ca si aia stiu cum il injura VCT. Vadim Tudor despre Codrin Stefanescu: Pînă acum, mie mi-a fost milă de numitul Codrin Ştefănescu. L-am tratat ca pe un bolnav psihic, care are nevoie de compasiune şi de ajutor. În anul 2001, după ce a fost făcut deputat pe listele PRM, crease o atmosferă atît de urîtă în acest partid, pe care îl teroriza cu ifosele lui de „revoluţionar“, „anticomunist“ şi „reformist“, încît a fost dat afară ca o măsea stricată. După o vreme, el s-a pripăşit la PSD
    http://corneliuvadimtudor.blogspot.com/2011/04/avortonul-codrin-stefanescu-intoxica.html

  2. riseproject, 2019: Codrin Stefanescu va vinde Primăriei Capitalei cu 156 euro/mp un teren pe care l-a cumpărat cu 6,7 euro/mp și care n-ar fi trebuit niciodată să ajungă în circuitul civil al tranzacțiilor imobiliare. El se pregătește să ia de la contribuabilii români 4 milioane de euro pentru un teren scos, în mod ilegal, din proprietatea comună a acelorași contribuabili români.
    Firea nu a stiut, nu stie si nu va sti niciodata pentu ca ea e ocupa cu bisericile si altarele, nu cu terenurile cuparare de primarie de la pesedisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.